Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátum: Erasmus vagy a párom? Tényleg ilyen sok egy szemeszter egy átszállás nélküli európai városban?

Nem tudom... Harminc éves fejjel kicsit másképp látom ezt a kérdéskört, mint aki éppen most van benne. A magam részéről - bár nem örülnék neki - egy szemeszter nem a világ. Csak emiatt nem balhéznék. Addig élném a világomat, melóznék ezerrel, buliznék, túráznék - egyszóval elfoglalnám magam.
Az megint más kérdés, hogy az a "csak egy szemeszter" tényleg csak egy szemeszter-e, vagy esetleg hosszabbít a partnerem. A második hosszabbítás esetén (harmadik szemeszter elején) azért leülnék vele beszélgetni a kapcsolat jövőjéről. Az azért nem pálya nekem sem, hogy másfél év távkapcsolat, alig látjuk egymást, nincsen együtt eltöltött minőségi idő. Nem fogok várni a végtelenségig senkire sem, én sem leszek fiatalabb...

Aki zsarolni próbál szakítással, azt abban a pillanatban tenném lapátra. 4 hónap tanulás vs eddig és később együtt töltött idő: ha neki ez kuka, akkor kuka. Lehet, hogy még megköszönöd neki utólag.
Egyébként mi ez az 'átszállás nélküli' kifejezés? Nem a világ vége az a hely, a vírus előtt 5e - 30e körüli áron lehetett oda repülni.

Erasmus, nem kérdés.
Annak idején egy pasi miatt kihagytam, akiről azóta sem tudom, él-e, hal-e.

Én a párom választanám, bár mi már együtt élünk, abszolút nem hiányzik az Erasmus nekem :)
21 / egyetemista lány

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!