Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ultimátum: Erasmus vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátum: Erasmus vagy a párom? Tényleg ilyen sok egy szemeszter egy átszállás nélküli európai városban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 11:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Előbbi.
2021. febr. 13. 11:24
 2/22 A kérdező kommentje:
De mik lehetnek a megfogalmazott okai egy szakítással fenyegetőzésnek?
2021. febr. 13. 11:25
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Nézd egy egyetemi félév kb 3-3,5 hónap. Plusz max egy hónap vizsgaidőszak. Legyen 4 hónap. Ennyi idő alatt lehet találkozni is.

Én azt gondolom, hogy ennyit ki lehet bírni ráadasul az erasmus hatalmas élmény, tapasztalat, kaland. Én nem hagynám ki. Ezek az élmenyek örökre veled lesznek, a pasid/csajod nem biztos.

Én azt gondolom hogy ez egy próba. Kibírja a kapcsolat vagy sem. Lesznek még olyan helyzetek az életben, kapcsolatban hogy lehet sokkal nehezebb lesz.

2021. febr. 13. 11:30
 4/22 anonim ***** válasza:
97%
Hagydmár ez csak az ő bizonytalanságáról szól. Ilyen emberrel eleve nem jó lenni h vagy ő vagy erasmus. Az egész arról szól h jajj milesz most VELE. Az h te is része vagy a dolognak csak abban számit h az ő igényeit kielégitsd. Sokkal sokkal nyugodtabb, felszabadultabb leszel ha hátrahagyod a csomagod hidd el. Nemkell h bűntudatod legyen, bár pont ez a célja h legyen. Másnap már máson fog csüngeni, azt is garantálom h van a pakliban előkészitve pár ember akiknek majd panaszkodik h mit tettél vele, önző módon a saját életed éled.
2021. febr. 13. 11:31
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképpen Erasmus. Egyrészt pár hónapot simán ki lehet bírni, ha valóban szoros a kapcsolat és szeretitek egymást. Az erasmus pedig egy életre szóló élmény.

Aki nem “engedi el” a párját, az iszonyúan önző és birtokló.

2021. febr. 13. 11:33
 6/22 A kérdező kommentje:

Én ezekre gondoltam:

1. Egó- és dominanciaharc (én ezt is megtehetem)

2. Praktikus okok (nagyon drága, ne a szülők fizessék, jobban megéri nyaralni menni, 80%ban csak buli)

3. Irigység

4. Személyes preferenciák (ő hülyeségnek tartja)

5. Egészséges féltés

2021. febr. 13. 11:36
 7/22 anonim ***** válasza:
99%
Remek. Mit fogsz tenni?
2021. febr. 13. 11:38
 8/22 A kérdező kommentje:
Semmit. Csak olvasgatom itt a kérdéseket, ahol egy Erasmus szakítóok. Nekem, ha lenne párom és menni akarna, nem örülnék neki, mert tapasztalatból, az Erasmus, hacsak nem vagy nagyon független és tudatos és nincs minimum 200.000 kezdőtőkéd, csak lepukkant albérletben/koliban nyomorgás és piálás
2021. febr. 13. 11:44
 9/22 A kérdező kommentje:
A másik, hogy eszembe sem jutna négy hónapnyi tábkapcsolatèrt nyavalyogni vagy irigykedni, amiért õ a barcelonai parton sütkérezik
2021. febr. 13. 11:48
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki csak piálni meg bulizni megy erasmusra. Rohadt sok tapasztalatot és plusz tudást szerezhetsz, ha egy másik ország másik egyetemén is tanulsz, egy másik oktatási rendszerben, más oktatóktól. ISZONYÚ JÓ NYELVTANULÁSI LEHETŐSÉG. Sokszor mondják, hogy igazán csak az tanul meg folyékonyan beszélni egy idegen nyelvet, aki töltött el huzamosabb időt az adott nyevterületen, és ez nagyon igaz.

Egyébként önállóságot is tanulhat az ember, ha egyedül meg kell állnia a helyét külföldön, azt meg hadd döntse már el mindenki, hogy kibírja-e az albérletben/koliban “nyomorgást”. Hozzátenném, a legtöbb diák itthon is ezt csinálja, aki nem egy apró koliban vagy albérletben nyomorog, az rohadt szerencsés helyzetben van (de ez tényleg a kisebbség).

Egyébként később a CV-ben is jól néz ki, hogy jártál fél évet pl. egy nemzetközileg is elismert egyetemen külföldön.

2021. febr. 13. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!