Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a barátnő feeling nála. Meddig tűrjek neki?
Egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, a felállás ő 33N, én 28F.
Távkapcsolatban élünk, hétvégente talizunk. Sajnos ő nem az a tipikus barátnő, aki minden szabad percét velem akarja tölteni és ebből 1 év után elegem van. Az elején még elfogadtam, úgy voltam vele biztos hogy változni fog, ahogy haladunk előre az idővel.
Sajnos nem így lett. Folyamatos igérgetések, amelyek nem lettek betartva.
Miatta kiléptem egy hosszú kapcsolatból, felhagytam a megszokott életemmel. Nem mondom h bánom, azóta nagyon sok pozitív és negatív tapasztalatot szereztem.
De egy év után úgy gondolom, ennyi idősen már komolyabb dolgoknak kellene történnie, minthogy hétvégéken együtt alszunk 1 éjszakát.
Főzni nemtud, távol áll tőle, házi munkát nem szereti, vasalás sehogy se megy neki, közös jövőnkről elképzelése sincs, tervezni nem szeret.
Egy dolog áll mellette, mélységesen szeretem illetve jó vele a szex.
Meddig tartsak ki? Fog-e változni? És ha igen, nekem kell a változás felé terelnem?
Normális válaszokat várok.

Most komolyan, járjon át a szüleidhez vasalni?
Te hogy főzöl?
De legalább pénzed lesz a lakásodból, ha már egy normális, felnőtt kapcsolatra nem futja.

Nem hiszem el, hogy nem főz meg nem csinál házi munkát. Mégis mit eszik meg ki takarít, ki vasalja 33 évesen a holmiját?
Egyébként nekem elég szexkapcsinak tűnik. Hetente találkoztok de ennyi. Jövőt sem tervez veled. Ha ez neked nem tetszik akkor tovább kell lépned.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!