Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom írt az exének, hogy nagyon hiányzik neki. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Voltam a helyedben. Az ex barátnő nem akart eltűnni a képből, folyton irogattak egymásnak, hiányzott neki. Mégis próbltam kitartani meleltte. Megcsalás lett a vége, nem tudta elengedni a nőt sose. Utána térden csúszott nekem, hogy hiba olt részéről, elküldte az exét, folytassuk. Nagy nehezen, de belementem. Nyilván utána bizalmatlan lettem, nehéz volt, sok volt a veszekedés, a ki nem beszélt sérelem. Aztán rá fél évre kinyögte, hogy nem tudja feledni az exét, megpróbálná vele. A csaj közben elvan az új párjával, nem akar visszamenni hozzá. A (volt) párom, meg most megint nálam kopogtat. Nyilván már feleslegesen.
Én lelkileg tönkrementem benne személy szerint, még most is próbálom magam összeszedni.
Szerintem is, ahogy a többiek is írják, ha téged szeretne, nem az exnek írogatná, hogy hiányzik. hanem neked, ha épp távol vagy tőle.
Te is érzed szerintem, hogy megrendült a bizalmad felé.
Ha szeretne, nem tartaná az exét a jelenjében!
nem mondom, hogy nem érdemes megbeszélni, de jegyezd meg: hiába a szépen hangzó szavak, ha a tettek hiányoznak mögüle (elküldi az exet, a kapcsolatra koncentrál).
A kapcsolatotokkal mi a helyzet? Jónak érzed? Van hiányérzedet? Úgy érzed, rátok koncentrál? Vagy mégse?
Ez a legfontosabb ismérv, hogyha valami nincs rendben. Hallgass a megérzésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!