Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiányzik a barátnő feeling...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a barátnő feeling nála. Meddig tűrjek neki?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, a felállás ő 33N, én 28F.

Távkapcsolatban élünk, hétvégente talizunk. Sajnos ő nem az a tipikus barátnő, aki minden szabad percét velem akarja tölteni és ebből 1 év után elegem van. Az elején még elfogadtam, úgy voltam vele biztos hogy változni fog, ahogy haladunk előre az idővel.

Sajnos nem így lett. Folyamatos igérgetések, amelyek nem lettek betartva.

Miatta kiléptem egy hosszú kapcsolatból, felhagytam a megszokott életemmel. Nem mondom h bánom, azóta nagyon sok pozitív és negatív tapasztalatot szereztem.

De egy év után úgy gondolom, ennyi idősen már komolyabb dolgoknak kellene történnie, minthogy hétvégéken együtt alszunk 1 éjszakát.

Főzni nemtud, távol áll tőle, házi munkát nem szereti, vasalás sehogy se megy neki, közös jövőnkről elképzelése sincs, tervezni nem szeret.

Egy dolog áll mellette, mélységesen szeretem illetve jó vele a szex.

Meddig tartsak ki? Fog-e változni? És ha igen, nekem kell a változás felé terelnem?

Normális válaszokat várok.

2021. febr. 12. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele. Ha neki így jó és nem fog változni, akkor mérlegeld hogy neked ez megfelelő-e. Ha nem, akkor lépj ki.
2021. febr. 12. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jövőben vállalod mindazt, amit most felróttál neki, akkor tarts ki mellette, különben hagyd magára.
2021. febr. 12. 18:11
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
mit jelent az h távkapcsolat? messze vagytok egymástól? mert akkor ertem miért hetente 1X talalkoztok...
2021. febr. 12. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Hát, ilyen nőért nagyon megérte otthagyni a hosszú kapcsolatod :D

Esetleg vesd fel neki, hogy költözzetek össze...

2021. febr. 12. 18:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog változni! Nem barátnő, hanem szexpartner heti 1x. Miért kellene főznie, vasalnia ennyi idő alatt? Értékeld át, hogy mi a kapcsolatotok alapja! Szoktatok beszélgetni egyáltalán?
2021. febr. 12. 18:13
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ez van ha csak szexre tartasz vkit dehát mégis elég volt a megalkuváshoz annak idején, most meg sír a szád. Érdekes vagy :)
2021. febr. 12. 18:23
 7/17 A kérdező kommentje:
#3-as. 50km a táv
2021. febr. 12. 18:26
 8/17 A kérdező kommentje:
#4. Sokszor mondom neki, lakásom is van, csak bérlik. Jelenleg szülőknél lakunk.
2021. febr. 12. 18:27
 9/17 A kérdező kommentje:
#5. Minden este telefonálunk 1 órát minimum.
2021. febr. 12. 18:28
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

50km? Az lof.sz.

Ez a nő nem akar semmi elköteleződés, csak hetente egyszer dugni egyet. Bár én ennél még a szexet is gyakrabban kívánom....

2021. febr. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!