Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak èn gondolok hetero nőkènt arra, hogy jobb lenne az èletem fèrfiak nélkül?
Volt már pár kapcsolatom és jelenleg is 5.ève vagyok a párommal. Egyre inkább kiábrándulok az egèsz párkapcsolatosdiból és arra gondolok,milyen lenne az èletem ha egyedül lennèk. Megkímèlnèm magam a sok fejfájástól, vitáktól, attól, hogy nem úgy bánunk egymással, ahogy akarja a másik és mindig feljon 1-1 problèma. Nem is beszèlve a megcsalásról, átverèsről, elválástól 10-20 èv után, mert manapság már ez a megszokott.
Èlnèk egyedül a lakásomban,ahogy èn akarok, vagy egy barátnőmmel, velük kikapcsolódnèk, nyaralnèk élnèm az èletem, ha szerelni kell szerelőt hívok, ha hiányom van arra is csak kapnèk valakit... S nyugodt èletem lenne. Mert tudom,hogy nem ver át senki, nem nèznek más nőre mellettem stb stb és a többi ami mèg egy monogám kapcsolatban feljön.
Esküszöm, már a leszbikusság is eszembe jutott, mert a nők jobban megèrtik egymást 😂😂
Manapság meg már a gyerek témát is meglehet oldani... Szóval miért bajlódjak egy fèrfivel egész életemben?
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!