Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit döntenének helyemben?
A barátommal szakítani akarok, mert összeköltözéskor derült ki, hogy túl sokat eszik.
Nem tudok előre 2-3 napra főzni mert mindent megzabál, ha keksz van az asztalon, vagy gyümölcs , mind megeszi egyből, mindent megeszik, megiszik.
Elég sok vita volt emiatt, mert én szépen próbáltam beszélni, de mindenen megsértödik.
Nem ismeri a beosztás fogalmát, én meg belefáradtam.
Volt nekem is olyan párom, aki hencegve mondta, hogy megevett vagy tíz töltöttkáposztát, máskor meg több tányér bablevest, és az anyja naponta veszi a több kiló húst.
Ezzel nincs gond, amíg állja anyagilag az igényeit. (ami lássuk be, sokkal több, mint amit az átlag elfogyaszt)
Uristen 😂
Nem hiszem el, h az ilyeneknek van parjuk
Azért álljon már meg a menet, mielőtt mindenki nekiesik a kérdezőnek.
Az én exem is megza... Megevett MINDENT, amit otthon talált. Ha vettem a boltban csokit, nyilván kettőt, hogy neki is meg nekem is legyen, de én nem ettem meg egyből, másnap arra mentem haza, hogy nincs. Ez csak egy példa, de ő sem értette, hogy ez bunkóság. Nem kell egyből mindent megzabálni. Egyen a kérdező kekszéből is, de hagyjon neki is, vagy pótolja/vegyen magának.
Attól, hogy együtt élünk, nem kell a másik cuccait megenni pofátlanul.
Gondolom ez a pasi nem főz, nem vásárol, de fogyasztani azt tud.
Sosem sajnáltam a páromtól semmit, szívesen főztem neki, vettem neki a nasikat, de azért a ló túloldalára sem kellene átesni azért, mert a pasiknak több kalóriára van szükségük.
Az enyém egy kiadós vacsora után is nekiállt müzlit enni este 11kor,ha nem volt müzli, ki volt akadva. Ő persze nem vett, én meg csak miatta vettem.
Na mindegy.
Én aterzem a kérdező helyzetét, mert van olyab zabagép pasi, akinek semmi nem elég. És amilyen adagokat szedtem én is, kétlem, hogy indokolt volt utána még a tábla csoki, müzli, stb kombó még éjszakára...
Marmint nem hizik, csak sokat eszik? Tehat anyagcsere-zavar miatt szakitas.
En masfelszer annyit eszem, mint a ferjem, rosszul leszek, ha harom orankent nem majszolhatok, es vekony vagyok. Plusz annyit szarok, mint barki mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!