Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a barátotokat házibuliba a kollégáival, akiket ti nem ismertek, és vegyesen fiúk lányok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 16:03
11/14 anonim válasza:
Persze. Miért ne mehetne? Nyaranta gyakran szerveznek grillezős bulikat. Néha ott is szokott aludni, ami engem nem zavar, mert bízom benne.
12/14 anonim válasza:
Nem a kutyám, hogy "elengedjem". És nem is zavarna. Ha egy hímringyó, bulika meg ottalvás nélkül is simán megcsalna, ha meg nem az, akkor nem fog.
13/14 anonim válasza:
Ez nem az a kapcsolat, ahol "elengedem-nem engedem el" van. A kiskamasz lányomat nem engedem el, nem a férjemet. Felnőtt ember. Viszont járványos időszakban nagyon nem örülnék neki, krónikus betegként veszélyeztetett vagyok. Ez aggasztana. A férjem nemrég mondta, hogy a kollégái (akiket mind ismerek) összejövetelt szerveznek, de ő szólt, hogy nem megy el, mert nem akar engem veszélyeztetni. Plusz nagyon nem helyesli most az összejöveteleket, ha nem lennék beteg, akkor se. Ennek nagyon örültem. Viszont míg nem volt járvány, simán elment, miért ne. Egyikünk sem bulizós, ő sem szereti az ilyesmit,de én szoktam neki mondani, hogy illik időnként elmenni, ha nem is mindig, a kapcsolatépítés miatt, ne gondolják, hogy kihúzó. De én bízom benne, mert tudom, hogy bízhatok. Ha te nem így gondolod, azon nem segít, hogy az én férjem, vagy másé hova megy. Nem hova engedik! Ilyen nincs felnőttek között.
14/14 anonim válasza:
Nem kezdenék olyannal, akitől engedélyt kell kérnem bármire is.
Nem a gyereked, azt csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!