Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar ez?

Figyelt kérdés

A barátnőm minden wczés után kitörli a fenekét egy illatosított törlőkendővel, aminek csomagja 800ft és havonta 3 kell belőle, szerintem a kezét is ilyennel törli.. Bent kell tartanom egy szemetest a fürdőben és utálom kicserélni benne a zacskót, meg maga a tudat is zavar, hogy sz.ros dolgokat őrzünk a tiszta fürdőszobában.

Én nem használok, csak wc papírt.

Nálatok ez hogy van? Még nem lakunk együtt, de heti 5 napot itt van. Kinek kellene állnia a törlőkendőt? Kinek kellene cserélnie a kukát? Akik együtt laknak azok hogy oldják meg ezt? Nem mondta, de már az is felmerült bennem, hogy koszosnak tart, amiért én nem használom, magamtól nem veszek ilyet, csak ha szól, hogy kell neki.

2021. febr. 11. 09:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap vettem DM-ben nedves vécépapírt, egyben van 3 csomag, egy csomagban 50 db. 1100 ft.

És mondjuk igen, használhatnád te is. Tudom, tudom, a fiúk tiszták, illatosak, kezet sem kell mosniuk vécé után.

2021. febr. 11. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!