Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar ez?

Figyelt kérdés

A barátnőm minden wczés után kitörli a fenekét egy illatosított törlőkendővel, aminek csomagja 800ft és havonta 3 kell belőle, szerintem a kezét is ilyennel törli.. Bent kell tartanom egy szemetest a fürdőben és utálom kicserélni benne a zacskót, meg maga a tudat is zavar, hogy sz.ros dolgokat őrzünk a tiszta fürdőszobában.

Én nem használok, csak wc papírt.

Nálatok ez hogy van? Még nem lakunk együtt, de heti 5 napot itt van. Kinek kellene állnia a törlőkendőt? Kinek kellene cserélnie a kukát? Akik együtt laknak azok hogy oldják meg ezt? Nem mondta, de már az is felmerült bennem, hogy koszosnak tart, amiért én nem használom, magamtól nem veszek ilyet, csak ha szól, hogy kell neki.

2021. febr. 11. 09:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy előttem is írták, lehet kapni lebomló fajtát, azt le lehet húzni. Gondolom, használ előtte WC papírt is, így a törlőkendőnek nem sok munka jut, így nem fog bűzölögni. Egyébként ő nem vesz neked semmit, hogy ennyire rosszul esik ekkora kiadás? Csak kérdezem.... Kuka egyébként akkor is kell egy nőnek a fürdőszobába, ha nem ennek, akkor betétnek, tamponnak. Ha ez téged zavar, akkor ne haragudj, neked nem való nő... Se gyerek majd 😃
2021. febr. 11. 10:12
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

1. a normalis nedves torlokendot le lehet huzni a wc-n. sot, azt nedves wc papirnak hivjak es direkt erre van kitalalva.

2. ezt az ember szaras utan hasznalja, abszolut semmi ertelme minden pisiles utan, raadasul a parfumos, illatositott kendo nem igazan tesz jot az intim teruleteknek ilyen gyakran hasznalva.

3. ettol fuggetlenul azert eleg kicsinyes dolognak tartom az ezen valo rugozast, marmint azt a reszet, h ott a kuka es uritened kell. elarulom, a nok menstrualnak is es ha egyutt laktok majd, a veres tamponos/betetes kukat is uriteni kell valakinek.

4. ha te nem hasznalsz ilyen kendot, ne vegyel. majd hoz o magaval, en is mindig vittem ilyesmit, ha ott aludtam sracoknal. de azon ne hsiztizz mar, h a kukat uritened kell.

5. ha ez ekkora problema, felmerul, h miert o van nalad heti 5 napot? az nem opcio h te mesz at?

2021. febr. 11. 10:14
 13/21 anonim ***** válasza:
10%

Ha proli vagy, és nem telik nőre, akkor minek neked nő?

Gondolom a kutyádat is éhezteted és nem hordod orvoshoz sem. :(

2021. febr. 11. 10:17
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Ez semmi!

Az én csajom meg is mossa utána, ha teheti. Akkor mit szólnál, ha a tiéd is rászokna? Víz, szappan, törölköző,...

Ja, mi is használunk nedves törlőt, lehúzható fajtát.

2021. febr. 11. 10:19
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

Létezik direkt erre a célra törlő, ami lehúzható.

A párodnak mond, hogy olyat használjon, van illatosított is.

Amúgy igen, gusztustalan más után kidobálni ilyet.

2021. febr. 11. 10:51
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Már bocsi, de csak wc papirt hasznalni nagy wc után eléggé nem higiénikus.. Nem vetlenul mossák meg utána vagy hasznalnak nedves törlőt.
2021. febr. 11. 10:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A nedves wc-papír lehúzható, vegyetek olyat, neked is valószínűleg jót tenne, meglepődnél, mennyit tisztít nagydolog után, hiába az előzetes wc-papíros törlés. Szerintem ez amúgy az alap igényesség része, hogy az ember használ ilyet.

Vagy ha intim törlőkendőt használ (két külön dolog), akkor azt mondjuk tényleg feleslegesen teszi minden pisilés után, de akkor arra mondhatod neki, hogy vigye magával, az neked kb semmire se jó.

A kuka meg... Alapvetően egy fürdőszobába akkor is kell kuka, ha nem használsz ilyesmit. Abba dobja az ember a használt vattapamacsokat, a fülpucoló-pálcikát, kényelmesebb a mosdó mellől csak oldalra dobni a fogkrém vagy a kiürült sampon dobozát. Hát még ha menstruál is valaki a háztartásban.

2021. febr. 11. 11:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nedves wc papír a neve, le lehet húzni.Ne irkáljátok már neki a törlőkendőt...
2021. febr. 11. 12:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt lakunk. Én is használok sőt, a férjem is. Nem tudom, le lehet e húzni a WC-n ezt igazából sosem néztem. Férjem egy időben lehúzta, aztán mondtam neki hogy szerintem nem kéne, mert mi van ha eldugul a WC, azóta ő is a kukába dobja. Főleg, hogy már együtt lakunk, és a kukát ígyis-úgyis cserélni kell, mivel más is landol benne; óvszer, tampon stb. A kukát általában én ürítem, de neki sem esik le a gyűrű a kezéről, ha esetleg neki kelll. Ja, egyébként van olcsóbb törlőkendő, nem csak 800 forintos.
2021. febr. 11. 13:00
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

A nedves seggtorlot le lehet huzni. Ha nem az, akkor nem is arra valo. Ezt szemetesben tarolni durva. Meg durvabb massal csereltetni.

Se fizetni, se cserelgetned nem neked kell.

No vagyok, akinek van nedves seggtorlokendoje, es ki van akadva.

2021. febr. 11. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!