Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vezessen rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessen rá a páromat hogy legyen elfogadóbb másokkal szemben és merjen jobban megnyílni?

Figyelt kérdés

Idősebb, harmincasok korosztályába tartozunk már. Sajnos sokszor elég nehezen osztja meg saját dolgait másokkal, és ezzel engem feszélyez mivel ehhez asszisztálnom "kell". Pl: most fog elkezdeni vezetni tanulni B kategóriára, és azt mondta senkinek ne mondjam el mert attól fél lenézik, kiröhögik, gyengének titulálják mert 30 felett kezd neki. Hiába mondom hogy senkit nem érdekel hogy mit és mikor csinál; annál jobban mondja. Márpedig én nagyon szeretnék eldicsekedni másoknak hogy a párom eljár vezetni, és cseppet sem érdekel hogy ezt hány évesen teszi, Ő viszont meg van győződve arról hogy le fogják nézni.

És ez csak egy példa volt a sok közül.

Az a baj, túlságosan is ad mások véleményére ez pedig frusztrál engem mert így én sem tudom önmagamat adni vele, mellette. Én jobban megnyílok mások előtt ha arról van szó. Nem mondom el a legféltettebb titkainkat, csak amit józan paraszti ésszel még úgy gondolom, elmondhatok.

Hogy vezessem rá hogy jobb lenne ha kicsit nyitna is mások felé, nem pedig csak bezárkózna?!

F33

Ő N32

2021. febr. 10. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Nézzen magába: ő olyan nagyon tökéletes-e?
2021. febr. 10. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Neki van igaza. Ehhez senkinek semmi köze. Mi a dicsőség abban ha megtanul vezetni? Semmi. Mondhatni alap tudásnak számít a mai világban.. sok ész sem kell hozzá, hogy az ember szerezzen egy jogsit. Mintha azzal akarnál dicsekedni, hogy megtanult járni, vagy hogy nem kakál a szoba közepére..
2021. febr. 10. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Osztom 2 at.

A párodnak van igaza

De mindegy is a téma alap hogy nem adjuk ki a pàrunkat ha az nem szeretné.

2021. febr. 10. 21:20
 4/12 A kérdező kommentje:

"Mi a dicsőség abban ha megtanul vezetni? Semmi."

Pont ez az! Ez egy kis semmiség, ha úgy vesszük, amire bárki bármikor képes. És egy ilyen kis semmiséggel kapcsolatban sem hajlandó engedni.

Mégegyszer mondom, nem azokat a dolgokat szeretném másoknak elújságolni ami tényleg csak ránk tartozik, hanem csak ilyen átlagos dolgokat.

2021. febr. 10. 21:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti mit szólnátok ha társaságban semmiről sem tudnátok beszélgetni másokkal, mert a párotok nem szeretné!? Az emberi kapcsolatok egy nyitja hogy az emberek saját tapasztalataikat, élményeiket megosszák a másikkal, így kialakul egy diskurzus.
2021. febr. 10. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne egesd a párod .ennyi legalabb lenne benned ha már az nem erdekel mit kér toled vagy hogy ő mit érez.

Valoban égő 30 evesen vezetni tanulni!

Nekem 17 éves korom ota megvan a jogsim "csigri kisjacs"létemre, legyél màr észen ember!:D

2021. febr. 10. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

"Valoban égő 30 evesen vezetni tanulni!"

Elég boomer beszólás, ráadásul még helyesen se sikerült leírni. Xd Az sokkal inkább égő, hogy nem tudsz helyesen írni.

2021. febr. 10. 23:11
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Az nem elég hogy vannak akik szerint igenis az?

Tudok irni am csak ez nem ment neked at :D

2021. febr. 10. 23:27
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Még nekem nem jött át? Ez eddig új szöveg nekem. :)

Az a baj, hogy nem túl bölcs dolog ilyet mondani. Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy már 17 évesen letegye a jogsit. Van, aki 30 éves korára jut el odáig, hogy van annyi pénze, amiből kitudja gazdálkodni magának. Azért itt Magyarországon még mindig szarak a bérek, egy diplomás se fog azonnal fél millát keresni, valamint a jó helyekre bekerülni sem tud mindenki. Meg azt is számold bele, hogy nem mindenki diplomás.

Legközelebb ne igyál előre a medve bőrére. :)

2021. febr. 11. 00:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt? Ő ilyen, minek akarod megváltoztatni?
2021. febr. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!