Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet erteni az alatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet erteni az alatt, hogy nem lehet toled levegot kapni?

Figyelt kérdés

Mar felevenel tobb, hogy egyutt vagyunk, az elejen minden szabad percet velem toltotte, majd elment kulfoldre, orankent irt, nagyban ment a szerelem, majd en is kimentem dolgozni. O nagyon sokat dolgozott, de amikor nem volt olyan faradt jott hozzam. En talan kicsit sietettem a dolgokat, mert nyugoltem, hogy mikor jon, vagy miert nem ir, pedig csak dolgozott, faradt volt, nyilvan o kevesebbet irt mint az elejen, en mar vele is laktam volna, nem mondtam, de biztos latta rajtam. Azt mndta, hogy tul mindent akarok azonnal es vajon a kesobbiekben lehete tolem levegot kapni. Most ezen gondolkodom, hogy milyen is az amikor valaki nem kap levegot a masiktol? az iras mennyisegevel nem volt baj, mert ha keveset irtam, megjegyezte. De most tavol vagyunk egymastol es ugy felek, hogy nehogy sok legyek neki, mert o most kevesebbet ir, de en megmaradtam azon a szinten, hogy folyton irnam mennyire szeretem, s ha nem reagal rakerdek hogy hianyzom neki.

Voltatok olyan helyzetbe hogy toletek vagy ti nem kaptatok levegot?

2021. febr. 10. 11:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Most a ketsegbeeses miatt is irok, es nem volt szo hogy sok vagyok, hanem hogy idovel ha mar most annyira sietettem
2021. febr. 10. 14:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem irtam neki sokat, akkor kaptam kicsi verszemet, hogy haza jottem es o nem irt olyan sokat, de kedves utolso lehet igazad van, hogy tul nagy intenzitassal csinalom.. de talan most amiatt is mert mar nagyon ki vagyok ehezve a kozelsegere es szep szavaira
2021. febr. 10. 14:11
 13/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Jó, de az, hogy nyüstölöd olyanokkal, hogy miért nem jön, miért nem ír, stb. azzal csak eltaszítod. Nem kell óránként írni meg kérdezgetni állandóan mit csinál, mi van vele, stb., kell a rugalmasság, a tér egy kapcsolatban. A kezdeti láng az nem egy időben meghatározható dolog szerintem, erre nincs konkrét idő. Azt, hogy ezeknek hol vannak a határai azt meg kell tanulni, érezni kell, erre nincs semmilyen egzakt mérőeszköz.
2021. febr. 10. 14:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Na jo, s ha mar rontottam, helyre tudom hozni? Bar azt erzem hogy minden a regi legyen, ahhoz mar nagyon kellene talalkozzunk
2021. febr. 10. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem találj magadnak valami elfoglaltságot. Azt írtad, hogy őt most elfoglalja a munka, a kapcsolatokban az a legnehezebb időszak, amikor az egyik fél többet akar a másiktól. Ha dolgozol, akkor iratkozz be egyetemre, vagy keress magadnak valami online tanfolyamot és az segíteni fog valószínűleg.
2021. febr. 10. 14:35
 16/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha szeret, akkor helyre tudod hozni. Foglald el magad, lássa a párod, hogy jól megvagy, jól érzed magad, nem kell ezt túllihegni. Egy kicsit fusson utánad ő is.
2021. febr. 10. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lenne annyira sok.

Én 3 év együtt lakás után is beszélek a párommal napközben, maximum óránként egy üzenet van, ha lyukas óràm van, vagy épp nincs neki úgy munka van hogy 40 percig ki sem lépünk a chatből.

Na de azért nem minden 2. Üzenet a szeretlek/ hiányzol, ettől én is megfulladnék.

Hanem normális témák.

2021. febr. 10. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
17 vagyok: hozzátenném hogy rengetegben függ attól mégis milyenek a munkakörülményei. De este szerintem akkor is igényt kéne hogy tartson rád. Ha nem szeret irogatni, a telefonálás még jobb.
2021. febr. 10. 16:55
 19/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
#17: Igen, de ehhez kell mindkét fél. Van, aki nem szereti, ha állandóan a párjával kell foglalkozni, ha nincs mellette. Nyilván itt az is számít, hogy keveset találkoznak.
2021. febr. 10. 19:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Borzalom
2021. febr. 11. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!