Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet erteni az alatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet erteni az alatt, hogy nem lehet toled levegot kapni?

Figyelt kérdés

Mar felevenel tobb, hogy egyutt vagyunk, az elejen minden szabad percet velem toltotte, majd elment kulfoldre, orankent irt, nagyban ment a szerelem, majd en is kimentem dolgozni. O nagyon sokat dolgozott, de amikor nem volt olyan faradt jott hozzam. En talan kicsit sietettem a dolgokat, mert nyugoltem, hogy mikor jon, vagy miert nem ir, pedig csak dolgozott, faradt volt, nyilvan o kevesebbet irt mint az elejen, en mar vele is laktam volna, nem mondtam, de biztos latta rajtam. Azt mndta, hogy tul mindent akarok azonnal es vajon a kesobbiekben lehete tolem levegot kapni. Most ezen gondolkodom, hogy milyen is az amikor valaki nem kap levegot a masiktol? az iras mennyisegevel nem volt baj, mert ha keveset irtam, megjegyezte. De most tavol vagyunk egymastol es ugy felek, hogy nehogy sok legyek neki, mert o most kevesebbet ir, de en megmaradtam azon a szinten, hogy folyton irnam mennyire szeretem, s ha nem reagal rakerdek hogy hianyzom neki.

Voltatok olyan helyzetbe hogy toletek vagy ti nem kaptatok levegot?

2021. febr. 10. 11:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

tényleg lehetetlen elképzelni, milyen az, amikor nem kapsz levegőt a másiktól?

röviden: amikor a másik szinte minden percedre és minden gondolatodra igényt tart. magyarán írogasson neked fél óránként akkor is, ha épp nagyon a munkájára kell koncentrálnia, vagy hulla fáradt, vagy bármi.

bővebben:

a kapcsolatok elején általában van egy fellángolás, amikor bejön az életedbe egy új ember, akinek nagyon örülsz, akivel csodálatosnak ígérkezik a kapcsolat, és akivel a legapróbb közös tevékenység is ünnep, és legszívesebben csak vele lennél, senki más nem létezik, stb. na ez hosszú távon nem fenntartható, előbb-utóbb a kapcsolat beáll egy stabilabb szintre, újra szerepet kapnak az élet többi dolgai (munka, barátok, hobbi).

2021. febr. 10. 11:56
 2/20 A kérdező kommentje:
Koszonom, ez hasznos valasz volt szamomra... sokszor agyaltam mar hogy vajon nem szeret, hogy csokkent az erdeklodese, mert sokszor volt, hogy csak reggel irt ket szot, es ketsegbeestem hogy maskor orankent irt es ha nem valaszoltam rogton, akkor hisztizett, de akkor ez a normalis, hogy csokken a beszelgetes..de akkor is normalis ha most ket honapja nem talalkoztunk? Mert azt hittem ha tavol vagyunk egymastol ujra tobbet keres
2021. febr. 10. 12:08
 3/20 A kérdező kommentje:
De hogy megjegyezzem, ha egyutt vagyunk akkor mindig el megy a ketsegem. Csak mar nem tudom hogy viselkedjek
2021. febr. 10. 12:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sok vagy neki valószínűleg, sok ahogy kifejezed az érzéseidet.
2021. febr. 10. 12:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka annak, hogy távol vagytok egymástól?
2021. febr. 10. 12:56
 6/20 A kérdező kommentje:
O meg kint dolgozik, en meg kozben haza jottem, remelhetoleg hamarosan o is jon haza.
2021. febr. 10. 13:01
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Tud sok lenni. Az óránként írás rengeteg, nem tudsz koncentrálni semmire.

Ismered azt az érzést, amikor dolgozatra készülsz és anyukád elvárja, hogy csináld meg ezt meg azt? Ha ilyenkor stresszesen elvárod, hogy irogasson, akkor körülbelül ilyen érzés az is. Nem azt jelenti, hogy nem szeret, hanem azt, hogy nincs rá energiája.

2021. febr. 10. 13:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat nem egyenlő azzal, hogy minden idejét neked kell lekötnöd, adni kell neki is teret, hogy a dolgát tegye. Ha mindig irogatsz neki az frusztráló, mert rögtön nem biztos, hogy tud reagálni, másrészt nincs annyi történés,kifullad a közölnivaló. Kapcsolat kezdetekor más, mert akkor még nem ismered, számtalan ismeretlen dolog van, nem tudtok egymásról sok mindent, sok a kérdés és sok a válasz,később ez már nem lesz meg.
2021. febr. 10. 13:21
 9/20 A kérdező kommentje:
De a kezdeti lang az olyan 2-3 het nem? O az elso honapban megorult ertem, a masodik harmadikban is ahogy kifejeztem az erzeseim viszonzast kaptam, vegulis a negyedik otodikben is jott a te is hianyzol, vagy hogy magatol irta hogy szeretlek, de nem olyan gyakran, vagy egy kicsit a leleksedese letunt, de ezt betudhatom, hogy nagyon ki volt keszulve a munkatol. De meg az elso honapokban, ha csak egy kepet kuldtem, jott az imadlak, ha szexit akkor arra mas reakcio, most is kuldtem neki valamiket es semmi reakcio ra..en meg ugy vartam. Biztos hogy sok voltam neki, mert a szerelmtol el megy az ember esze es annyit hisztiztem, pedig ertekelnem kellett volna hogy azt a kicsit is kapom, mikor talalkoztunk mindig megnyugtatott, h amiert nem ugy latszik most azert szeret, aztan el kezdtem feltekenykedni, hogy lett is jo nagy hallgatas reszerol, most ujra viccelodik velem, nem hisztizek, nem feltekenykedem, de azt nem mondana hogy hianyzom neki. Es vegul amikor tema volt, hogy turelemetlen vagyok, akkor meg csak gondolkozott hogy lehete majd tolem levegot kapni. Ezert gondolkodom most ezen..hogy nehogy azzal is rontsak meg..nem kovetem szamon h hol mit csinal, nem is voltam folyton a nyakan, es eleinte ha nem irtam fel haborodott, sot 3 honap utan is ha csendbe voltam rosszul esett neki, mielott tulzasba estem volna a hisztivel ha irtam vmi szepet mindig pozitiv reakcio jott. De lehet kedves valaszolo, hogy most volt kicsi mosolyszunetunk akkor ilyenkor az is sok, hogy folyton kifejezem mennyire akarom. Mindig nem, de talan tenyleg volt sokszor, hogy vartam irjon irjon, s ha nem irt szova tettem, lehet az is bennelakas
2021. febr. 10. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de ha neki is ilyen intenzitással írsz, ahogy ide, akkor ne csodálkozz, ha levegőért kiált.

Amúgy ha már valaki levegőhöz akar jutni a másik mellett, ott már vmi baj.

Nem csak az, hogy nem kap levegőt tőled.

Sok lesz a távol töltött idő egymástól, fiatal a kapcsolat, a lila köd pedig nem 2-3 hét.

Nálam legalábbis, pedig nem vagyok egy romantikus típus.

2021. febr. 10. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!