Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hétvégén majdnem szakítottun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétvégén majdnem szakítottunk a barátommal, azóta nem érzek semmit iránta, csak a fájdalmat - normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Hónapok óta 1-2-3 hetente összeveszünk, mert a korona miatt 1 éve lassan, hogy távkapcsolatba kényszerültünk...és már nem érzem azt, hogy valaha is leszünk mi még egy légtérben. Olyan, mintha csak én küzdenék ezért az egészért már.

Sokszor éreztem már magam kiábrándultnak, de ennyire még soha, ezért a hétvégén azt mondtam, szakítani akarok vele. Valahogy mégis meggyőzött a végére, hogy egy legutolsó esély erejéig próbáljuk meg, de már kezdem bánni a dolgot.

Azt hittem még pár nappal ezelőttig is, hogy szeretem, lelkesen készültem neki ajándékkal a Valentin-napra (igen, mi tartjuk, nem kényszerből, hanem szeretetből - eddig úgy hittem legalábbis).

És most ott tartunk, hogy belül baromira halott vagyok. Nem tudom, van-e értelme még bárminek is. Lehet, hogy csak a folyamatos feszültség kapcsolt le bennem valamit, és ez majd elmúlik? Vagy tényleg itt a vége?

Olyanok véleményét várom, akik már jártak így.

2021. febr. 9. 13:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sikerült döntenem is, tisztázni is a dolgokat. Végül egy mindkettőnk elég nyersen őszinte, igazságfeltárós beszélgetés csak kihozta mindkettőnkből, hogy még mindig nagyon szeretjük egymást - csak az elütő természetünk miatt kicsit nehezen értjük meg a másikat. Belém is visszatért az élet, belé is, és a gyönyörű hétvégénk óta folyamatosan rá gondolok - amióta ismerem, talán először merek róla ennyit álmodozni. :) És szuper érzés, mert még csak nem is a szex miatt.
2021. febr. 15. 23:48
 12/16 A kérdező kommentje:
*mindkettőnk részéről
2021. febr. 15. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idősek vagytok? Azért figyelj, mert ez nem biztos, hogy tartós lesz. Az ilyen kampányszerű dolgok nem tartanak sokáig. Mivel írtad is, hogy eddig is csak te tettél az egészért, ő meg a végén csak könyörgött, amikor végleg elsüllyedt volna minden. Ne legyen igazam, hogy itt is ez lesz.
2021. febr. 16. 13:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Huszonévesek, már több, mint egy éve együtt, tudom, hogy a problémák, ha megbeszéltük őket, eddig is mindig megoldásra kerültek. :) Csak az utóbbi időben látszott átborulni a mérleg nyelve felém, de úgy néz ki, végre ő is megértette, mi a dolgok lényege.
2021. febr. 16. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
3-4-6-8-10. válasz szerzője vagyok. Örülök, hogy jó irányba fordultak a dolgok, reméljük, ez így marad. :)
2021. febr. 17. 16:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves #15! :) Meg a tippeket is. Átgondoltam mindent, de végül - most még - a szívemre hallgattam. Én is nagyon remélem, hogy így is maradunk.
2021. febr. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!