Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogyan tudassam vele hogy erre vágyom?
3 eve vagyunk egyutt, a paromnak nagyon kicsi a melle. Boldogok vagyunk, de engem megis nyomaszt belulrol hogy mar evek ota nem massziroztam noi keblet. Gyakorlatilag olyan szintre jutottam, hogy meglatok egy dusabb keblu lanyt, azonnal ram tor a gondolat hogy: baaarcsak....
Arra is gondoltam hogy inkabb engedem hogy a parom is hozzaerjen egy masik pasihoz ha az az ara annak hogy 1 percig kielhessem a vagyam en is.
Hogyan hozzam ezt fel? Ti mit tennetek? Kerlek ne iteljetek el, nincs kinek elmondanom.

#20: Igen, van olyan, aki akkor is a régi megszokott tárgyait használja, amikor kap egy újat, ami minden tekintetben jobb, mert érzelmileg kötődik hozzájuk. Van, aki még egy kib...szott szoftverhez is tud érzelmileg kötődni és folyton ugyanazt az ikonelrendezést keresi.
Meg van, aki racionálisan áll a dolgokhoz és hajítja is ki a kukába a régit, ha az már tönkrement, javíthatatlan, jobb az új.
A racionális tábor értetlenül néz a túlbuzgó érzelmi emberekre, amikor üti-vágja őket a párjuk, megcsalja őket, de ők még pszichológus segítségével sem tudnak leválni róla, mert annyira szerelmesek.
Az túlbuzgó érzelmes tábor meg úgy tekint a racionálisokra, mint lelketlen hideg számító emberek, akik az embereket is tárgyaknak tekintik.
Pedig valójában a középút lenne a megfelelő, hogy nem benne maradni egy olyan kapcsolatban, ahol a két fél igényei összeegyeztethetetlenek és lehetetlen kompromisszumot találni, ugyanakkor a ló másik oldalára sem átesni az egoizmussal és nárcizmussal, hogy nekem szebb, jobb, több jár, mint a többi embernek, mert én különleges vagyok, hanem a racionalitást ÖNMAGAMMAL SZEMBEN, önvizsgálatra is alkalmazni.
Mindig a két szélsőség szokott a probléma lenni. Az egyik, amikor a túlérzelmes ember benne marad egy bántalmazó kapcsolatban (férfi is maradhat benne zsarnok, házisárkány nő mellett egy lelkileg bántalmazó kapcsolatban, csak ez kevésbé látványos kifelé, mint a monokli).
Vagy mikor az egoista herceg(nő) úgy gondolja, hogy neki minden jár meg mindent megkaphat az életben és ő nem éri be holmi átlagos szinttel, akkor sem, ha ő maga átlag alatti, mert ha már EGYETLEN ellenpéldát is talál az életben, az fel fogja őt jogosítani, hogy toporzékoljon, ha nem kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!