Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogyan tudassam vele hogy erre vágyom?
3 eve vagyunk egyutt, a paromnak nagyon kicsi a melle. Boldogok vagyunk, de engem megis nyomaszt belulrol hogy mar evek ota nem massziroztam noi keblet. Gyakorlatilag olyan szintre jutottam, hogy meglatok egy dusabb keblu lanyt, azonnal ram tor a gondolat hogy: baaarcsak....
Arra is gondoltam hogy inkabb engedem hogy a parom is hozzaerjen egy masik pasihoz ha az az ara annak hogy 1 percig kielhessem a vagyam en is.
Hogyan hozzam ezt fel? Ti mit tennetek? Kerlek ne iteljetek el, nincs kinek elmondanom.

"Amúgy meg csinálj neki gyereket, meg fog nőni a melle. Nem nagyon, de érzékelhető lesz a változás."
Adjál még neki ötleteket b*zd meg..

Már ne haragudj, de elég béna vagy. Jópár ismerősöm van, akik a nagy mellet szeretik és kifejezetten olyan nőkkel jöttek össze mindig. Nem szedtek fel kismellű nőt, azért hogy legyen mire panaszkodni később...
A másik meg, azt hittem a kérdés alapján, hogy fizetnéd neki az implantátumot. De nem, te inkább más nőket fogdosnál. Szakíts inkább, mert ez minden, csak nem szerelem...

Én eddig abban a hitben voltam, hogyha valaki kapcsolatban van úgy szereti a partnerét ahogy.
Tévedtem.

#15: Így van. De ez fordítva is adott, attól, hogy te eddig más HITben éltél. Ilyen az, amikor a kisgyerek rájön, hogy nem létezik a Mikulás vagy a felnőtt ember, hogy nem létezik Isten. (legalábbis nem abban a formában, amiben a vallások említik)
Szóval nő is lehet úgy férfivel, hogy nem vonzódik hozzá. Olyan meg sokkal több, hogy nem vonzódik hozzá ANNYIRA, mint máshoz, akit nem kaphatna meg vagy csak szexre.
De mivel erről nem szabad beszélni, mert monogám társadalmi berendezkedésben élünk és mivel MINDENKINEK nem juthat olyan pár, amilyet elképzelt kívül és belül is, ezért a legtöbb ember kisebb-nagyobb kompromisszumokat kell, hogy kössön.
Egy párkapcsolat nem arról szólt sosem, hogy mindketten megtaláltátok az álompárotokat. Már ha az egyik megtalálta az nagy szó volt. Az emberek többsége nem azért jár Suzukival, mert mindig is arra vágyott, hanem mert olcsó vagy ár/érték arányban jobb, mint egy prémium autó. De ha a Suzukinak lenne lelke, ő sem örülne, hogy ilyen olcsón adják. Még ha van önkritikája, akkor is a lelke mélyén vágyna arra, hogy BMW vagy Tesla áráért keljen el. Maximum ha megtudja, hogy aki BMW vagy Tesla árat fizetne érte az az első kanyarban totálkárossá törné, akkor gondolkozna el ő is az ár/érték arány elemzésen.
Az élet mögött racionális döntések sorozata húzódik, bármennyire is próbáljuk cukormázas értelmi köntösbe csomagolni.

Úgy beszélsz bmeg, mintha kis melleket nem lehetne masszírozni. Te konkrétan lenézed a testét, nem tekinted nőnek. Undorodsz is tőle netán?
Patkány.

#17: Azt szólnám, mint ahhoz, hogy oxigént lélegzik be és széndioxidot ki. Vagy, hogy aki megszületik, az meg is hal. Természetesnek veszem.
Pontosan ezért nem is lovalom magam bele abba a hitbe, hogy majd életünk végéig boldogságban együtt maradunk, hanem én fogom neki mondani, hogy menjen, amikor úgy érzem, hogy már nem boldog többé mellettem.
Sokkal rosszabb lenne, ha egy olyan ember mellettem kényszerülne maradni egy buta fogadalomból, aki elfojtani kényszerül a nem rám irányuló vágyait.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!