Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogyan tudassam vele hogy erre vágyom?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt, a paromnak nagyon kicsi a melle. Boldogok vagyunk, de engem megis nyomaszt belulrol hogy mar evek ota nem massziroztam noi keblet. Gyakorlatilag olyan szintre jutottam, hogy meglatok egy dusabb keblu lanyt, azonnal ram tor a gondolat hogy: baaarcsak....

Arra is gondoltam hogy inkabb engedem hogy a parom is hozzaerjen egy masik pasihoz ha az az ara annak hogy 1 percig kielhessem a vagyam en is.

Hogyan hozzam ezt fel? Ti mit tennetek? Kerlek ne iteljetek el, nincs kinek elmondanom.

2021. febr. 9. 02:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Kössünk üzletet! Van 3 dagadt nő is, aki rám van állva, ebből kettő nem is prűd, bármelyiket beintézem neked. Cserébe én egy vékony, gazella testű nőre vágyom. Beszéld le a pároddal, hogy mit szeretnél és én leszek a te embered.
2021. febr. 9. 02:06
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Szakíts vele, és keress egy nagymellűt.

Egyes emberek megmaradtak egysejtű szinten.

2021. febr. 9. 02:09
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi nő hiszi azt, hogy férfival él kapcsolatban, pedig csak patkányok ezek.
2021. febr. 9. 02:19
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Én azonnal elhagynálak.

Amúgy meg csinálj neki gyereket, meg fog nőni a melle. Nem nagyon, de érzékelhető lesz a változás.

Nekem két pattanás volt a mellem 36 éves koromig, akkor szültem, azóta megnőtt. Igaz, hogy neked még biztosan ez is kicsi lenne, de én nagyon elégedett vagyok vele, imádom, hogy végre van mellem.

Nincs azzal baj, hogy nem tetszenek neked a kis mellűek. Azzal van baj, hogy összejöttél valakivel, akihez nem vonzódsz igazán.

2021. febr. 9. 04:55
 5/21 anonim ***** válasza:
98%
Mindenkepp mond el neki, mert te nem vagy normalis, igy ha van egy kis esze, akkor lapatra tesz! Mi a francnak jottel ossze kismellu novel, ha tudtad, hogy szereted a nagyobb melleket?! Kenyszeritettek??!
2021. febr. 9. 06:51
 6/21 anonim ***** válasza:
41%
Ne ijedj meg. A nők a farokkal vannak így.
2021. febr. 9. 07:07
 7/21 anonim ***** válasza:
98%
Ez nagyon nyomorult hozzáállás
2021. febr. 9. 07:42
 8/21 anonim ***** válasza:
52%
Toljunk egy pàrcserét. A csajomnak nagy melle van. Írj privàtban ha érdekel.
2021. febr. 9. 08:01
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
1-es: pacsi 😀
2021. febr. 9. 08:32
 10/21 anonim ***** válasza:
98%
Ha 3 év után ott tartasz a párkapcsolatban, hogy kicsi a melle és másra vágysz, akkor ennek bizony vége és komoly érzelmek sincsenek, a boldogság nem ez.
2021. febr. 9. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!