Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogyan tudassam vele hogy erre vágyom?
3 eve vagyunk egyutt, a paromnak nagyon kicsi a melle. Boldogok vagyunk, de engem megis nyomaszt belulrol hogy mar evek ota nem massziroztam noi keblet. Gyakorlatilag olyan szintre jutottam, hogy meglatok egy dusabb keblu lanyt, azonnal ram tor a gondolat hogy: baaarcsak....
Arra is gondoltam hogy inkabb engedem hogy a parom is hozzaerjen egy masik pasihoz ha az az ara annak hogy 1 percig kielhessem a vagyam en is.
Hogyan hozzam ezt fel? Ti mit tennetek? Kerlek ne iteljetek el, nincs kinek elmondanom.

Szakíts vele, és keress egy nagymellűt.
Egyes emberek megmaradtak egysejtű szinten.

Én azonnal elhagynálak.
Amúgy meg csinálj neki gyereket, meg fog nőni a melle. Nem nagyon, de érzékelhető lesz a változás.
Nekem két pattanás volt a mellem 36 éves koromig, akkor szültem, azóta megnőtt. Igaz, hogy neked még biztosan ez is kicsi lenne, de én nagyon elégedett vagyok vele, imádom, hogy végre van mellem.
Nincs azzal baj, hogy nem tetszenek neked a kis mellűek. Azzal van baj, hogy összejöttél valakivel, akihez nem vonzódsz igazán.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!