Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem szerint szar anya vagyok?

Figyelt kérdés
11 éves a fiunk. 11 év a alatt sokat nem foglalkozott vele, jött az okoskodásával, hogy mit hogy kell, de neki általában nincs ideje a gyerekre. Most éjjel hőemelkedése volt a gyereknek, nagyon fáj a torka. Nem engedtem iskolába, úgyis haza küldik jelen helyzetben. Erre én vagyok a szar, mert úgyis csak szimulál, nincs semmi baja. Amúgy is azért szimulál, mert én mindent megengedek neki. Mert néha jól meg kéne verni és tudná, hol a helye. Többször kifejtette, hogy szar vagyok anyának, nőnek, feleségnek, háziasszonynak és neki ezt el kell viselnie. Szerinte hatalmas bűnt követ el a gyerek, hogy betegen itthon van és tvt néz. Mert üljön csendben a sarokban, illetve tanuljon. Mert egy életképtelen h....lyegyerek lesz. És mi szövetkezünk ellene. De akkor innentől majd mikor én nemet mondok valamire, akkor ő azért is igent és ezt fogja játszani. Hiába mondom a férjemnek, hogy nem úgy működik a világ, ahogy ő gondolja. Ő elvárja, hogy mindenki azt csinálja, amit ő mond.
2021. febr. 8. 13:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Legnagyobb baja egyébként az, hogy ő úgy gondolja, hogy itthon is ő a főnök. Hogy az van, amit ő kigondol. Hogy én direkt ellent mondok neki. Holott attól, hogy a gyerek itthon van, attól még nekem dolgoznom kell. És ha hülye videókat néz, addig tudok dolgozni. Határidős munka van, aminek kész kell lennie. Persze emellett legyen ebéd, tiszta ruha, rend. Ha nincs, számonkér, mi az, hogy nincs elmosogatva, a ruhái nincsenek bent a szekrényben. Ha elrakom, akkor azt fújja, hogy én úgy elrakom a ruháit, hogy semmit nem talál. Úgyhogy leraktam az ágyra. De nem rakja el, mert az az én dolgom. Miért nyomkodom a telefonom, mikor sokkal hasznosabb dolgot is lehet csinálni. Minek akarok csak úgy pihenni egy órát vasárnap, mikor nem szabad megállni, mindig csinálni kell valamit. Állandóan mindenbōl a legnagyobb, a legjobb kell, holott pénz nincs rá. Mikor én kértem, hogy egy kicsit foglalja le a gyereket, hogy pihenhassek, azt oldjam meg. De mikor ő már fáradt, meg agyilag kész van, akkor elmegy pecázni. Vagy a haverjaival kerti partit tart, ahova oda ne merjem dugni a képem. Mert ez neki jár. Én pedig oldjam meg, ha ilyet akarok. De csak úgy mehetek el bárhova, hogy neki legyen kaja. Ha elmegyek anyukámékhoz, mert máshova nem járok, akkor egyből jön a szöveg, hogy akkor költözz oda, minek jársz állandóan oda. Holott fél évente talán egyszer, ha megyünk a gyerekkel.
2021. febr. 9. 08:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez - és igen, nem ő - egy véglény. Miért vagy még vele?
2021. febr. 9. 08:58
 23/29 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom. Évek alatt belém nevelte, hogy egyedül úgysem vagyok semmire képes. És már én is így gondolom. Félek a változástól.
2021. febr. 9. 09:02
 24/29 anonim ***** válasza:
Tényleg maradj ott anyadeknal a gyerekkel együtt. Ha magad miatt nem is, a gyerek érdekében.
2021. febr. 9. 10:03
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ne főzz, ne rakj rendet, ne csinállj semmit. Jelentsd be, hogy mondjuk Febr.15-én elmész anyádhoz. Ha nyomja a hülyeségeit, akkor egyik füleden be, másikon ki. Azon a napon már ne dolgozz otthon semmit!!!! Szépen pakolj össze több napra a gyerekkel és menj el a szüleidhez több napra.

És megvárod, hogy mit lép. Szerintem neki is jót tenne, ha szembesülne azzal, hogy nélküled életképtelen, mert kinyalod a sejhaját, mint egy 5 évesnek.

És neked is jót tenne a távollét, mert teljesen le vagy építve lelkileg. Ez is a családon belüli erőszak egy formája, akkor is ha életében egy pofont nem adott.

Anyukádnál te is összeszedhetnéd magad átgondolhatnád az életed. Ha jóban vagy a szüleiddel velük is megbeszélhetnéd a dolgot.

És addig nem mennék vissza, amíg, a férjem el nem jön és le nem ülünk beszélni. Ha csak támadni tud, akkor itt már nincs tovább nektek!

Én a leírásodból azt látom (és jó lenne ha anyukáddal vagy barátnővel ezt meg tudnád beszélni), hogy te vagy a kapcsolatban az életképes, és a férjed az, aki meghal nélküled, ha nincs egy hülye aki kiszolgálja.

Ha hajlandó veled leülni és tárgyalni, akkor új szabályokat kell bevezetnetek a háztartásba. Több részt kell vállalnia a gyerek és háztartás körül. Lehet bele fog bukni, de legalább megpróbáljátok!

2021. febr. 9. 12:59
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet, menj anyukádékhoz, és tölts ott egy hónapot. Van fizetésed, úgyhogy be tudsz szállni a költségekbe ott, nem leszel ingyenélő. Otthonról dolgozni onnan is lehet. A férjed meg hadd essen pofára.
2021. febr. 9. 13:10
 27/29 A kérdező kommentje:
A háztartási dolgokból nem fog semmit csinálni, ezt már megmondta, hiszen ő dolgozik. A gyerekhez meg nincs türelme. Ezt is megmondta.
2021. febr. 9. 13:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is menj el és legyél anyukádnál! Amúgy sosem piszkáltad a komfortzónáját hogy át kelljen gondolnia bármit is. Most egy olyan helyzet elé állítanád, hogy el kelljen gondolkodnia az életén.

Ha következetesen viszed véghez a dolgot, akkor rábírhatod változásra. Ha nem akkor... nem fogod elhíni de a környezetváltozás benned is sok mindent elindít. Ha nem vagy kitéve a férjed degradációjának, és fellélegezhetsz egy kicsit, tiszta fejjel végig tudod gondolni az életed!

Szerintem minden válaszoló lefejelte a monitort tőled, hogy semmit nem kapsz, miért hagyod magad? Te is csak akkor fogsz tudni tisztán gondolkodni, ha kiszakadsz ebből a környezetből.

2021. febr. 9. 14:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, és ha "megmondta", akkor mi van?? Te meg azt mondtad meg, hogy ez eddig tartott, vagy változik, vagy ennyi volt. Ez a "belém nevelte" hiszti se kell, hidd el tudom, miről beszélek, 10 évig éltem egy olyan férfival, aki szerint minden, amit mondok, eleve hülyeség, illetve az én pénzem az övé is, de az övé csak az övé, mert ő okosabb. Hát ezen nem segített a rinya meg hogy sajnáltam magam. Fel kell állni és eljönni, vagy viseld el a következményeket. Neked is van felelősséged ebben a helyzetben, de ez jó, mert azt jelenti, hogy tudsz rajta változtatni.
2021. febr. 10. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!