Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy mit érzek, vagy hagyjam a fenébe, és ne keressem többet? Minél több választ légyszi!

Figyelt kérdés

Van egy srác, eddig csak haverok voltunk, de egy héttel ezelőtt elmondtam, hogy szerelmes vagyok belé, és mondta, hogy ő is így érez, de nem akart beletaposni a kapcsolatomba. A párom nem mindenben tökéletes, elég hamar eljár a keze, és nem is igazán érdekli mi van velem. Egész héten ezen rágódtam, hogy mi legyen, mert ez a srác az eddigiek alapján nagyon kedves és aranyos volt. Csütörtök óta nem beszéltem a sráccal, ma próbáltam beszélgetést kezdeményezni, de nem sokra jutottam, mert dolga akadt.

Jogom van elmondani neki, hogy eddig úgy éreztem, hogy ő esélyesebb lenne, és ha esetleg személyesen is találkoznánk, akkor még lehetne is a dologból valami, de most, hogy így viselkedik, már nem tudom? Mert ő is ugyanúgy semmibe vesz, mint a párom, annyi különbséggel, hogy ő csak lelép, és nem küld el a p.icsába. Szeretem mind páromat mind ezt a srácot, és jelenleg nagyon rosszul érzem magam emiatt.

Mit csináljak? Elmondjam neki, hogy mennyire bánt, hogy ő filmírás közben nem tud msn-en beszélgetni, és én itt sírok miatta, vagy hagyjam a fenébe, és ne keressem többet?

2010. aug. 16. 16:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sms-ben írtam le neki, hogy csalódtam benne, elég lett volna egy megyek, szia köszönés is. Utána még leírtam, hogy én komolyan elgondolkoztam, milyenek lettünk volna együtt. Nem reagált semmit.

Igazából ő soha nem kezdeményezett, csak amikor beszéltünk nagyon aranyos volt, és amikor én mondtam, hogy kezdek beleesni, akkor írta, hogy ő is elgondolkozott ezen, de mivel kapcsolatban vagyok, így maradt a baráti viszonynál, és várt, hogy mi lesz.

Utána szerettem volna, ha többet beszélünk. A legszebb az egészben, hogy utána napi szinten nagyon sokat beszéltünk, teljesen csütörtökig. A legutolsó msn beszélgetésünkben egy szívet is írt elköszönéskor, ezt jelnek vettem. Azóta nem keresett, csak ma szerettem volna beszélgetni, de nem tudtam beszélgetésre bírni.

Összességében párom sem rossz fej, és ez nem a rosszat mondok, és mégis megvédem szitu. Tett hülye dolgokat, és ha olyan maradt volna, akkor már nem lennék vele. De azóta egész pozitív a kapcsolatunk, de mégsem olyan, mint amilyen ezzel a sráccal lett volna, ha az igazi arcát mutatta. Értem ez alatt, hogy ez a srác bújósabbnak tűnt, aki talán jobban megért, szinte rokon lelkek vagyunk.

Egyszer azt is mondta, hogy mi teljesen egyformák vagyunk, annyi különbséggel, hogy ő utálja a Jóbarátokat, de talán miattam egy részt végig tudna nézni.

Ekkor gondolkoztam el komolyan kettőnkön. De ezek szerint túl szép volt, hogy igaz legyen.

2010. aug. 16. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Most amikor komolyra akartad fordítani,visszatáncolt,és elbújik mint egy vakond.

Bókokat könnyű szórni,és egy szívet is oda lehet biggyeszteni,de az igazi bizonyságtétel a tettekkel kezdődik.De az is tény,hogy a helyzet nem volt olyan rózsaszín mint amilyennek te láttad,mert ha az lett volna,akkor most nem hallgatna mint s*ar a fűben.

Lépj ezen túl,mást nem tehetsz.A záró mondatod jó,kicsit megváltoztatom:Szép volt,de igaz nem lesz.

2010. aug. 16. 23:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Fejlemények vannak, ma beszéltünk, ha írok neki csak úgy, mindig felhív, akkor is, ha nem várok választ az sms-re:) Azt mondta, a tegnapi félreértés volt, mivel számára a közeljövőben azt jelenti, hogy leghamarabb holnap, én meg azt hittem még aznap, mivel amikor lelépett 5 óra volt.

Aztán este feljött msn-re, elbeszélgettünk, olyan volt, mint a hétvége előtt:)

2010. aug. 17. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!