Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy mit érzek, vagy hagyjam a fenébe, és ne keressem többet? Minél több választ légyszi!
Van egy srác, eddig csak haverok voltunk, de egy héttel ezelőtt elmondtam, hogy szerelmes vagyok belé, és mondta, hogy ő is így érez, de nem akart beletaposni a kapcsolatomba. A párom nem mindenben tökéletes, elég hamar eljár a keze, és nem is igazán érdekli mi van velem. Egész héten ezen rágódtam, hogy mi legyen, mert ez a srác az eddigiek alapján nagyon kedves és aranyos volt. Csütörtök óta nem beszéltem a sráccal, ma próbáltam beszélgetést kezdeményezni, de nem sokra jutottam, mert dolga akadt.
Jogom van elmondani neki, hogy eddig úgy éreztem, hogy ő esélyesebb lenne, és ha esetleg személyesen is találkoznánk, akkor még lehetne is a dologból valami, de most, hogy így viselkedik, már nem tudom? Mert ő is ugyanúgy semmibe vesz, mint a párom, annyi különbséggel, hogy ő csak lelép, és nem küld el a p.icsába. Szeretem mind páromat mind ezt a srácot, és jelenleg nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Mit csináljak? Elmondjam neki, hogy mennyire bánt, hogy ő filmírás közben nem tud msn-en beszélgetni, és én itt sírok miatta, vagy hagyjam a fenébe, és ne keressem többet?
Teljesen természetes hogy olyan sráccal akarsz lenni akinek nem jár el a keze.Ráadásul nem érdekli hogy mi van veled.Csak azért vagy vele mert nincs más,és úgy gondolod hogy egy rossz kapcsolatban élni még mindig jobb,mint egyedül lenni.De most feltűnt a színen Krisztofóró a hős lovag,aki kihozhatna a sárkány karmaiból.Szerelmet vallottál neki,és ő is neked,de Krisztofóró később rájött arra,hogy elhamarkodott volt az ígéret.Csak a te vallomásod túrbózta fel az érzelmeit.Átmenetileg.
Rossz hírem van királylány:A hős lovagnak nem érsz annyit,hogy legyőzze érted a sárkányt.
Hogy miért?Mert nem is vagy királylány,mert ha az lennél akkor nem hagynád hogy a sárkány üssön-verjen,és semmibe vegyen,már rég elmenekültél volna a zord kastélyból.Ez a fajta gerinctelenséged nyilván a jellemed része,és kiül a viselkedésedre,és a megnyilvánulásaidra,amit a lovag pontosan érzékel.Nem vagy elég vonzó préda,mert hiányzik belőled a büszkeség,és tartás,csak egy ,,csúszómászó" vagy.
Hagyd ott a jelenlegi barátodat,hogy regenerálódjon a lelked,visszanyerd a régi önbizalmad.
Amíg a barátod alattvalója vagy,addig esélyed sincs a srácra.Biztos baromira utálsz egyedül lenni.Pedig ez az egyetlen vészkijárat a kastélyból.
Utolsó, értem amit írsz, ebből csak az nem tetszik, hogy szerinted gerinctelen vagyok, mert szeretem a párom. 4 éve vagyunk együtt, és nem általános a verekedés, csak ha neki is rossz a kedve, és nekem is, akkor le szokott lökni az ágyra, hogy kussoljak.
Egyébként meg szeret, mert ma is nagyon megértő volt, és több jó pont írható a részére, mint a másik srácnak. Ma ez a másik srác azt mondta, jön vissza nemsokára msn-re, közben meg mégsem. Legalább annyi lenne benne, hogy azt mondta volna, hogy most hagyj békén, megyek, szia. Nem kellett volna a szokásos duma a nemsokára jövök vissza résszel...
Leginkább az érdekelne, hogy elmondjam neki, hogy mekkorát csalódtam benne, mert képtelen a szemebe mondani a dolgokat, vagy csak ne keressem többé.
Már beletörődtem, hogy belőle nem lesz semmi, és párommal biztosabb a jövőm, és több szeretetet kapok tőle, mint ettől a sráctól.
Szóval megmondjam neki, hogy ez gerinctelenség volt?
Ezek szerint nem is olyan nagy a tragédia mint ahogy fent beállítottad.Természetesen jogod van megmondani a srácnak hogy csalódtál benne,és úgy érzed hogy becsapott.Az ő reakciójával tiszta lesz a kép.De ne hagyd hogy hitegessen,tisztázd le egyszer s mindenkorra,mert ha nem teszed bizonytalanságban maradsz,és a mostani állapot fog folytatódni.
Vagy az egyszerűbb megoldást választod:,,Már beletörődtem, hogy belőle nem lesz semmi, és párommal biztosabb a jövőm, és több szeretetet kapok tőle, mint ettől a sráctól."
Most komolyan,tényleg azt hiszed hogy ha a srác szerelmes lenne beléd,akkor neked kéne futnod utána?Egyszerűen csak magyarázatot vársz,döntsd el hogy szükséged van-e rá.A helyedben azért letisztáznám vele a dolgot.Nehogy benned maradjon,hogy lehetett volna valami.Ha nem úgy áll hozzád ahogy kéne,akkor ne erőltesd,hagy a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!