Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly,többéves párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság????
Nem fér bele, max olyanokat tudok elképzelni,ha még nem élek vele megkérdezi,hogy tudunk-e találkozni, én meg azt mondom,hogy nem, ha rákérdez miért, mert xy..
De közben pl.neki sütök tortát a szülinapjára vagy hasonló eseményre.
Attól függre szavaztam. Aztán elolvastam a kérdés alatt a leírást.
Ami miatt nem dobnám ki azonnal... mivel több éves kapcsolatot írtál...
Több év alatt az ember sokmindennel szembesül,legyen jó vagy rossz tulajdonság.
De,ha így próbálna meg lehúzni akivel évek óta együtt vagyok.. annyira képtelen helyzetnek tűnne,hogy szerintem a saját épelméjűségemet hamarabb megkérdőjelezném,mint elhigyjem ,hogy ez tényleg megtörténik.
Amúgy ja..nagyon kiakadnék.
Te tudod ,hogy hol a lóve.És mire megy el.
Mondok egy példát.
Tavalyelőtti eset.A fizetésemből mindig meghagytam valamennyit,és azt mondtam,nincs több pénzem.
Nem nélkülöztünk,tehát ezt úgy kell elképzelni,de azért többnyire sikerült lenulláznunk magunkat a fizuig.
Szval elkezdtem kicsit behúzni a féket.Havonta rakosgattam egy kicsit, letagadtam valamennyit.
Így lett egy Stiga elektromos fűnyírónk és egy Husqarna lancfűreszünk és egy indukciós tűzhelyünk.Persze tudja,mert elmondtam neki,jót nevetett rajta,es megrázta a párnámat.
Nem is tudnám magamra költeni egyébként.Mindig magunkra ,nem magamra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!