Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy komoly,többéves párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lisa39 kérdése:

Egy komoly,többéves párkapcsolatba mennyire fér bele a hazugság????

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 13:47
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem
Attól függ, miről van szó
Néha belefér
Teljesen elfogadható
57 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Kedves Lisa áruld már el hogy miről van szó mert így bármi lehet...
2021. febr. 7. 13:57
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem fér bele, max olyanokat tudok elképzelni,ha még nem élek vele megkérdezi,hogy tudunk-e találkozni, én meg azt mondom,hogy nem, ha rákérdez miért, mert xy..

De közben pl.neki sütök tortát a szülinapjára vagy hasonló eseményre.

2021. febr. 7. 14:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Anyagiak terén hazudik sajnos. Pl.azt mondja nincs pénze, holott meg van,mert már kapott fizut, de mivel tudom h nincs pénze, ezért én vásárlok be a hétvégére, effektive én fizetek mindent. És ez így nem fair!
2021. febr. 7. 14:37
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Hazidni max ha olyan szintű, hogy példáül ha kiderülne , hogy nem igaz csak nevetsz rajta, hogy tudott ekkora marhaságokat mondani vagy pedig csak titkolni akar valamit amivel késöbb meglepne.... stb
2021. febr. 7. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Akkor fér bele, ha jobbá teszi a kapcsolatot. Például ha férfi vagy, akkor azt kell mondanod, hogy a világon az összes többi nő ronda, a volt barátnőidet egy pillanatig sem szeretted igazán, mindig pontosan tudod, hogy mit kell tenned, sosem vagy bizonytalan és sosem félsz. A túlzott őszinteség veszekedéshez vezet.
2021. febr. 7. 14:58
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Attól függre szavaztam. Aztán elolvastam a kérdés alatt a leírást.

Ami miatt nem dobnám ki azonnal... mivel több éves kapcsolatot írtál...

Több év alatt az ember sokmindennel szembesül,legyen jó vagy rossz tulajdonság.

De,ha így próbálna meg lehúzni akivel évek óta együtt vagyok.. annyira képtelen helyzetnek tűnne,hogy szerintem a saját épelméjűségemet hamarabb megkérdőjelezném,mint elhigyjem ,hogy ez tényleg megtörténik.

Amúgy ja..nagyon kiakadnék.

2021. febr. 7. 15:00
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Te ,mindig igazat mondasz neki?
2021. febr. 7. 15:18
 8/16 A kérdező kommentje:
A 6.-ik válaszoló válasza nagyon tetszett. Igazad van!!! Számomra is hihetetlen, és megdöbbentő. Kapcsolatunk elején is ezt csinálta, csak akkor még reménykedtem abban,hogy megváltozik.De valószínű h ilyen kardinális kérdésekben az ember nem változik:(
2021. febr. 7. 17:27
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Te tudod ,hogy hol a lóve.És mire megy el.

Mondok egy példát.

Tavalyelőtti eset.A fizetésemből mindig meghagytam valamennyit,és azt mondtam,nincs több pénzem.

Nem nélkülöztünk,tehát ezt úgy kell elképzelni,de azért többnyire sikerült lenulláznunk magunkat a fizuig.

Szval elkezdtem kicsit behúzni a féket.Havonta rakosgattam egy kicsit, letagadtam valamennyit.

Így lett egy Stiga elektromos fűnyírónk és egy Husqarna lancfűreszünk és egy indukciós tűzhelyünk.Persze tudja,mert elmondtam neki,jót nevetett rajta,es megrázta a párnámat.

Nem is tudnám magamra költeni egyébként.Mindig magunkra ,nem magamra gondolok.

2021. febr. 8. 10:25
 10/16 bist ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy párkapcsolat, és én pénzem, és te pénzed?
2021. febr. 13. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!