Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok ezt a hazugságot bocsátani?
A barátomnak azt hazudtam már pár hónapja hogy nem a szüleimmel lakok hanem nővéremmel és annyira belelendültem ebbe hogy folyamatosan ezzel kapcsolatban hazudtam
És bekene mutatni a szüleimnek
És valószínű kiderülne megtudnátok ezt bocsátani?
Eléggé gyerekesnek tartanàm magàt a hazugsàgot. Elnézni elnézném, de nem a mostani eszemmel.
Max 23-24 a pasid?
Hát bocs de ez nagyon gáz. Feltételezem még fiatal is vagy, manapság (ilyen ingatlanárak és bérleti díjak mellett) szerintem NEM gáz szülőkkel lakni.
Az a gáz hogy hazudtál.
Anyám pasija is ezt csinálta. 54 éves, miután megözvegyült a pasas, visszaköltözött az anyjához. Aztán összejöttek anyámmal a fószer meg olyanokat mondott hogy az anyuka csak napközben van ott és társai. Aztán persze kiderült elég hamar hogy kamu, de sose vallotta be csak anyám nyilván nem hülye és hamar rájött..
Na ez a gáz!! Nem a szülővel élés, hisz van ilyen, hanem a hazudozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!