Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg tudnátok ezt a hazugságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok ezt a hazugságot bocsátani?

Figyelt kérdés

A barátomnak azt hazudtam már pár hónapja hogy nem a szüleimmel lakok hanem nővéremmel és annyira belelendültem ebbe hogy folyamatosan ezzel kapcsolatban hazudtam

És bekene mutatni a szüleimnek

És valószínű kiderülne megtudnátok ezt bocsátani?

2021. jan. 16. 23:32
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
92%

Eléggé gyerekesnek tartanàm magàt a hazugsàgot. Elnézni elnézném, de nem a mostani eszemmel.

Max 23-24 a pasid?

2021. jan. 16. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Mi értelme volt ezt hazudni?
2021. jan. 16. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Önmagában az, hogy kivel élsz, nem érdekelne. A bajom azzal van, hogy folyamatosan hazudtál. Innentől kezdve minden kijelentésedet kételyekkel fogadnám (legalábbis egy ideig).
2021. jan. 17. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Ohh tesa, nem kelleni hacudni. Megszunik a bicsalom
2021. jan. 17. 00:42
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén? Nem.
2021. jan. 17. 00:45
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Innentől kezdve azt sem hinném el amit kérdezel. Szóval mennél a levesbe.
2021. jan. 17. 08:10
 7/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
89%
Az égvilágon semmi értelme nem volt ezt hazudnod. Mégis mi lett volna, ha azt mondod, hogy a szüleiddel élsz?
2021. jan. 17. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Hát bocs de ez nagyon gáz. Feltételezem még fiatal is vagy, manapság (ilyen ingatlanárak és bérleti díjak mellett) szerintem NEM gáz szülőkkel lakni.

Az a gáz hogy hazudtál.

Anyám pasija is ezt csinálta. 54 éves, miután megözvegyült a pasas, visszaköltözött az anyjához. Aztán összejöttek anyámmal a fószer meg olyanokat mondott hogy az anyuka csak napközben van ott és társai. Aztán persze kiderült elég hamar hogy kamu, de sose vallotta be csak anyám nyilván nem hülye és hamar rájött..

Na ez a gáz!! Nem a szülővel élés, hisz van ilyen, hanem a hazudozás.

2021. jan. 17. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azonnal szakítanék. Nálam a hazugság piros lámpa, nem tolerálom egyáltalán.
2021. jan. 17. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!