Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvatosságból történő hazugság is szakítóok?
Hát, mindenkinek máshol van az ingerküszöbe ezzel kapcsolatban.
Talán abban a formában lenne számomra emészthető, ha nem gyártanál hazugságot, csak elhallgatnál dolgokat.
Remélem érted, mire célzok.
Ne költs sztorikat, hogy nem tudod befizetni a számláid, csak egyszerűen ne mond el, hogy minden évben a trópusokra mész nyaralni, és házad van Aspenben :)
Mióta tart?
37N
Szerintem is rendben van így. A tartalékot ráér megtudni, h aitt az ideje.
37N voltam.
Szerintem simán belefér, hogy az ember ne beszéljen a pontos anyagi helyzetéről a kapcsolat elején.
Elég tudni, hogy van munkája, dolgozik, fenn tartja magát.
Nyilván egy idő után kiderül, hogy milyen az életvitel.
Én 550-600 ezer körül kerestem szülés előtt, amiből 350 ezer ft-t félre raktunk havonta.
Munkatarsam szintén, de ő mindennap Starbucks kávét ivott, iPhone-ja volt, Furla, Michael Kors táska meg ilyenek...hó végén meg 0 Ft.
Szerintem erre gondol a kérdező.
Szerintem egy kapcsolat elején nem a bankszámlákról kéne beszélni.
Ha nem kérdez rá konkrétan akkor nem kell elmondani. Az úgy nem hazugság és nem is tartozik rá.
Amíg nem fordul elég komolyra a kapcsolat addig nem kell ilyenekről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!