Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hazugság, amit ex barátnőd mondott?
#2: tudom, hogy szörnyű, de ez nagyon vicces XD
Nekem nem hazudott egyik sem, vagy nem tudok róla.
A nők legnagyobb hazugsága evör, hogy önmagadért szeretnek. Minden más hazugság ebből fakad.. :)
Egy nő ugyanis ilyesmire nem képes, mindig azért szeret, amit neki nyújtasz, a hűsége, a szeretete csakis addig tart, amíg úgy érzi, hogy megadod neki, amire szüksége van :)
Soroljam? Meghalt az anyja és milliókat örökölt, 10 évvel fiatalabbnak mondta magát, hazudott arról is, hogy hol született. Az udvarukban állt egy kocsi és azt mondta, hogy az ővé, csak a gyereke mindig elviszi, közben a fia barátnöjéé volt, neki meg még jogsija sem volt. Elment állítólag 2 hétre a barátnőjéhez Franciaorszagba, ez idő alatt felhívni nem tudtam, és viberen is alig válaszolt, de azt mondta a 20 éves fia is ott van vele. Persze ő nem tudott róla. Azzal magyarázkodott, hogy a barátnője parja valami arab diplomata, és nem illik náluk telefonálni. Utóbb kiderült, hogy valami pasinál volt.
A nagy örökségéből akart venni lakást, és az ügyvédnél balhézott, hogy elcsalta az eladó az előleget. Persze nem volt pénze, és az állítólagos halott anyjával is találkoztam. Érdekes időszak volt mikor elkezdett ősszedőlni a hazugságpiramisa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!