Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott nők! Hogyan lehet titeket megnyitni?
Azokra a nőkre gondolok, akik nagyon megválogatják, hogy kit engednek magukhoz közel.
Nekem nehéznek tűnik egy ilyen nővel összejönni.
A zárkózott embereknek általában nagyszájú barátaik vannak 🤓. Én ezt látom a környezetemben, a saját esetemben és meg a filmekben is így szokott lenni.
Egyébként simán a közelébe kerülhetsz, ha te nyitsz felé először. Ha érdeklődsz iránta. Ha megkérdezed hogy van de nem várod meg a választ felejtsd is el.
Valóban nehezebb, mint egy közvetlen nővel, de nem lehetetlen.
Ne nyomulj nagyon, legyél érdeklődő, figyelmes, de ne eroltesd rá magad. Úgyis látni fogod a reakciót.
Én pl zárkózott vagyok, de ha valaki/valami nem tetszik rám van írva, oda sem mernek jönni...
ha pedig már sikerült közel kerülendő hozza, valószínű bekerülsz a “belső körökbe”, ott pedig megismerheted az igazi énjét.
"Akiket közel engedünk azoknak olyan a személyiségük is. Általában kedvesek, közvetlenek, barátkozóak."
Én pont az ilyeneket nem engedem közel. A kedvesség nem tulajdonság, hanem viselkedés. A közvetlen emberekkel meg nem tudok mit kezdeni, más nyelvet beszélünk.
"A zárkózóttság és az asszexualitás kéz a kézben jár."
Akkor nagyon sok aszexuális van, kb a lakosság fele.
5! A kedves szó egy melléknév. A melléknevek tulajdonságfogalmak. Szóval de, ha valakire azt mondjuk, hogy kedves, az egy rá jellemző tulajdonság. Nem az álszent, megjátszott mosolyra gondoltam ezalatt.
Amúgy lehet nem feltétlenül mindenkire igaz az állításom. De én úgy értettem, hogy kedvesek, közvetlenek, barátkozóak VELEM. Nekem annyira nem megy jól a barátkozás és mindig jó néven vettem, ha valaki nyit felém. Ettől függetlenül jól kijöttem a kicsit szorongóbb, magának való emberekkel is.
Viszont, ha egy ilyen típusú lányt akarsz megismerni szerintem ott is fontos lehet a nyitottság. De ez csak az én véleményem.
"De én úgy értettem, hogy kedvesek, közvetlenek, barátkozóak VELEM."
De ha valaki csak VELED az, akkor ez nem tulajdonság.
Nem nyelvtanilag kell ezt értelmezni, te jó ég. A kedvesség egy döntés kérdése, a kedvesség egy viselkedés. A jóság más, a jó ember nem dönti el, hogy X emberrel jó lesz, hanem ő jó.
Nézz utána: being kind vs acting nice
"'He was so nice' is a comment I often hear from people describing the man who, moments or months after his niceness, attacked them. We must learn and then teach our children that niceness does not equal goodness. Niceness is a decision, a strategy of socail interaction; it is not a character trait."
(Annyira kedves volt - sokszor írják le így az emberek azokat, akik később megtámadták őket. Meg kell tanulnunk, majd továbbadni a gyerekeinknek, hogy a kedvesség nem jelent jóságot. A kedvesség egy döntés, a társadalmi érintkezés egy stratégiája, nem pedig tulajdonság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!