Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elvesztett egy fogadást és most le kéne borotválnia a haját kopaszra. Napok óta sír miatta. Legyek vele jófej és engedjem el inkább a dolgot?

Figyelt kérdés

Azt hozzátenném h gyakran fogadunk dolgokban. Volt már h nekem ennél ezerszer kellemetlenebb dolgot kellett megcsinálnom. És szó se volt róla h visszatáncolhatok.

Plusz ezúttal az egész az ő ötlete volt.. ha elengedem a dolgot akkor az eddigi rengeteg ugratás szivatás teljesen értelmét veszti.

2021. febr. 6. 17:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Neked mit kellett tenned akkor?
2021. febr. 6. 18:24
 12/33 A kérdező kommentje:

Ezt nem írnám le, mert egyesek rámismernének, de a lényeg h nagyon kínos dolgot, amire mindenki emlékszik a baráti körben és röhögnek rajta

Nem ez volt az egyetlen ilyen, általában könnyen veszem a vicces figurát és röhögök rajta, csak ez az eset nem volt vállalható sajnos

2021. febr. 6. 18:29
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem mindegy hogy 1-2 haver röhög rajt vagy egy évig kopaszon futkoz mindenhova, ezért kérdeztem.
2021. febr. 6. 18:40
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Írj már be egy olyat a keresőbe, hogy hogy tetszik a férfiaknak a rövid haj! Amit írnak, hogy minimum akkora haja legyen, onnantól tekintik nőnek, az egy 3 éves hajhossz.
2021. febr. 6. 18:50
 15/33 anonim ***** válasza:
81%
Valóban, nem mindegy, hogy a haverok röhögnek rajtad, vagy legalább egy évig nincs hajad. És nem, a paróka nagyon nem ugyanaz. Szúr, meleg, természetellenes és sokszor irritálja a fejbőrt. Nagyon nem ugyanaz a kategória. És igen, lehet hogy jogilag felnőttek vagytok, de értelmi, érzelmi szinten nagyon nem. Kapcsolatra is éretlenek vagytok. Ha a barátnőd helyében lennék, téged vágnálak ki, de sürgősen, és keresnék olyat, akivel nem kell ilyen idióta fogadásokat kötnöm.
2021. febr. 6. 19:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi lennék hogy mi lehetett 1000x kellemenetleneb dolog. Egyáltalán mi a kellemetlenség mértékegysége?
2021. febr. 6. 19:17
 17/33 A kérdező kommentje:

15, olvass már vissza. senki sem kényszerítette h "idióta fogadásokat kössön velem". ő ötlete volt

ja és lehet h nem mindegy, hogy az összes ismerősöd röhögnek rajtad életed végéig, vagy fél évig parókában jársz, talán 2 embernek ha feltűnik

- bár azt nem tudtam h ennyire kényelmetlen, ezt jó tudni

mint írtam nekem ebből semmi előnyöm, el is engedem a dolgot bármennyire görénynek tartotok.. már csak azt kell kitalálnom milyen indokkal

2021. febr. 6. 19:20
 18/33 A kérdező kommentje:
16: kapásból tudnék mondani 1000 ennél kellemetlenebb dolgot, persze férfi szemmel. tudom h női szemmel nézve a haj a világ legfontosabb dolga
2021. febr. 6. 19:21
 19/33 A kérdező kommentje:
érdekes amúgy h a nőkből mekkora utálatot vált ki a téma, és mindenki azt hiszi h én vagyok aki "kényszerítem" meg fogadásokat kötök, holott a kapcsolatunk eleje óta neki a mániája a fogadás, tulajdonképpen már gyerekkora óta - én csak belemegyek mert (általában) vicces
2021. febr. 6. 19:23
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
#18 férfi vagyok. Mondj 1 1000x kellemeenebb dolgot!
2021. febr. 6. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!