Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal az asszony, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal az asszony, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már tavaly előtt is volt neki egy fiatalabb srác az építőiparból, vele hónapokig összejárkált, most idén lett neki egy még fiatalabb tacskó valami zenész. Meddig tűrjem még ezt? Én sosem léptem félre a 22 év házasság alatt ő viszont már sokszor. Ti mit tennétek a helyembe?

2021. febr. 6. 17:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves #12-es, Ha téged csalnak más nőkkel a párod, remélem ugyanilyen elfogadással és beletörődéssel nyugtáznád azt is...
2021. febr. 6. 21:18
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
13# Természetesen. Ha közben a kapcsolatunk rendben vam, akkor a megcsalás csak plusz élmény. Ami jót is tesz neki. Ha meg elhagy, akkor legalább olyannal lehet, akivel jobb mint velem. Minden esetben mindenki nyer. Nem.értem minek a hiszti.
2021. febr. 7. 07:39
 13/20 anonim ***** válasza:
5%
Menj a híd alá - ha már a kecó az asszonyé.
2021. febr. 9. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Egy idézet :

Ne zavarjon,

ha az asszony házibarátot tart,

így több időd marad hivatásodnak élni, alkotni…

2021. febr. 10. 09:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi köt vele össze? Gyerekek? Hitel? Lakhatás? Szerelem? Félelem az egyedülléttől? Jól főz és mos rád? Sajnálod őt, hogy nem fog nélküled boldogulni? Vagy magadat előre? Ha nem akarod tűrni, válj el és/vagy előtte macsóskodj egy sort valamit. Az persze, hogy nem változtat semmin, hogy szemet hunysz, és idegeneknek panaszkodsz, hogy nem tisztel.
2021. febr. 10. 10:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Red Vixen! Téged látott már orvos?

Válj, nincs más értelme ennek!

2021. febr. 10. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha már nem tudod tovább csinálni, mert ugye a bizalom az itt már jogosan elveszett, akkor szerintem hiába a sok évre hivatkozni. Megcsalt, hagyd el.
2021. febr. 11. 09:52
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

10es válaszoló egy idióta 14 éves hülyegyerek

Menj inkább, keféld meg a nővéredet

2021. febr. 17. 23:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Küldj rá magányomozót.

Ha így van az felveszi megmutatja és tudni fogod 100%ra.

Akkor meg úgy is úgy felhúzod magad hogy nem akarsz tovább együttélni vele.

De sajna értem a helyzet súlyát! És bonyodalmát.

2021. márc. 17. 00:05
 20/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek 12es is idióta most látom
2021. márc. 17. 00:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!