Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltérő filmes ízlés miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltérő filmes ízlés miatt szakítani?

Figyelt kérdés

Fél éves kapcsolatról van szó, én vagyok a lány.

Nekem világéletemben a filmek és a sorozatok volt a fő hobbim, számomra ez a kikapcsolódás, ami most a covid idején se változott, sőt...

Mikor összejöttünk tudtam, hogy eltérő az ízlésünk ebben, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, viszont mióta minden zárva van és kint hideg van, ez tenné ki a programjaink nagyrészét és lehetetlen vele nézni bármit is.

Ő nagyon szereti ezeket a romkom filmeket, a (számomra) bugyutább vígjátékokat, középsulis tinis filmeket. Fura, mert egy 30hoz közeli férfiről van szó.

Ellenben én imádom a háborús filmeket, a thrillert, horrort, a fantasyt, a krimiket.

Próbáltam sok filmet megismertetni vele, hátha rákap, de az esetek 90%ában elalszik ezeken. Ő is megnézetett velem párat és őszintén szólva kínszenvedés volt végignézni. (50 első randi, barátság extrákkal, nagyfiúk, ilyesmi) Én úgy érzem ezek a filmek semmi mondanivalóval nem rendelkeznek, hamis "ábrándokat" raknak a fiatalokba arról, hogy milyen a való élet. Tudom, a fantasy sem a való életről szól, de ott legalább tudjuk, hogy az egy teljesen kitalált világ.

Neki a háborús filmek unalmasak, "régiek", pedig sok újabbat is próbáltam megmutatni neki. A horrort hülyeségnek tartja, a thriller-krimi filmeknél nem érti sosem a végét, a fantasy neki gyerekmese.

Mivel nekem ez a fő hobbim, ő meg képtelen befogadni új dolgokat, gyakorlatilag szenvedek vele mikor nálam van. Főzök neki, szexelünk, beszélgetünk, de estére semmi közös programunk nincs így...

26L

2021. febr. 6. 13:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
96%
Most éppen a férjem a Csönthülye cimü filmet nézi én pedig a mellkasán fekve gyakorizok néha felolvasok neki egy két kérdést és kikérem a véleményét elmondja és ennyi.Engem nem érdekel a film őt meg a gyakori ennyi.Nem értem mi a problémád kérdező.
2021. febr. 6. 18:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vgy mint egy hisztis, eroszakos kisgyerek! Ja mert neked ez a hobbid, akkor legyen az ove is?! Szakithatsz, de hidd el ilyen mentalitassal, senki sem marad majd meg melletted..
2021. febr. 7. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!