Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élünk olyan világot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élünk olyan világot, hogy egyszerűbb barátnőt szerezni, ha hazudsz és azt hiteted el velük, hogy minden rendben?

Figyelt kérdés
Bezzeg, ha elárulod azt, hogy mennyire roncs vagy akkor eldobnak. Pedig ugyan az az ember vagy csak az első esetben nem árulod el az érzéseid.
2021. febr. 6. 03:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

A világ azóta már változott, több a csalódott nő, akiknek hazudtak, mint a naiv, így hidd el hiába hazudsz nekik, már eleve bizalmatlanul fognak hozzád állni, ami azt jelenti, hogy minden szavad ami gyanús bizonyítanod is kell. Szóval egy csalódott nő nem naiv! Te vagy nagyon naiv, hogy elhiszed, hogy hülyének lehet nézni az embert, még akkor is mikor azt hiszed, hogy ő elhitte. Ez a legnagyobb tévedése a csaló típusú embereknek, amikor saját magát csapja be, közbe meg a másik tudja, hogy hazudtak neki.

Manapság már a fiatalok sem hülyék, mivel közvetetten tudnak dolgokról már.

Szóval itt egyetlen embernek hazudsz és egyetlen embert csapsz be, és az saját magad. Hosszú távú hazugságra épült kapcsolat legnagyobb buktatója évtizedekkel később a saját lelkiismereted lesz a legnagyobb ellenséged saját magad lesz, milliószor fogod lejátszani magadban, hogy mennyi embert tettél tönkre, és milliószor fogod lejátszani magadban, hogy mi lett volna ha normálisan, őszintén ismerkedsz.

2021. febr. 6. 09:18
 12/32 anonim ***** válasza:
74%

Amugy aki roncs az nem akarja elhitetni a másikkal, hogy minden rendben, nem is tudná, de aki igazán roncs az nem is akar ismerkedni, mert szégyelli a helyzetét, pedig van olyan helyzet amit nem kéne szégyelni, amiről nem tehet, ami önhibáján kívüli. És joga van a másiknak tudni és eldönteni, hogy akar-e ismerkedni vagy sem.

Az előző válaszom arra a helyzetre írtam, ha te úgy vagy roncs, hogy kihasználtál több nőt, és rájöttél hogy mennyire szemét voltál. Ha nem erről van szó, akkor viszont ez a hozzászólásom ami mérvadó.

De mivel nem tudjuk a részleteket, így nem tudunk objektív választ sem adni, mivel megint egy olyan kérdés, ahol a kérdező azt várja a másiktól hogy kitalálja, és ugye kombinációkat kap válaszul.

Ez így kevés infó.

2021. febr. 6. 09:23
 13/32 anonim ***** válasza:
63%

Én nagyon toleráns vagyok és szeretem az őszinteséget, viszont mindenkinek megvan a maga ingerküszöbe.

Engem az exem megedzett rendesen, neki hála, rájöttem, hogy a roncs ő volt és nem azok, akik ezt mondják magukra feltétlenül.

Ez inkább ilyen kikosarazott, önsajnáltató szövegnek hat számomra.

Én alapvetően a hazugságot utálom. Úgyhogy lehet, hogy sokkal jobban lenyelném akár azt is, ha valami enyhébb függőséged van, mint azt, hogy eltitkolod. Mert amit titkolni kell, az már súlyos.

Amúgy érdekelne, miért vagy roncs?

2021. febr. 6. 09:39
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
Te 0-24-es ingyen pszichológust keresel extrákkal. Aztán csodálkozol, hogy nem kapnak a nők erre a "remek" ajánlatra azért, mert legalább őszinte vagy.
2021. febr. 6. 09:52
 15/32 anonim ***** válasza:
22%

szerintem itt nagyon sokan félre értik a kérdést, vagy lehet csak én..

a kérdezőnek igaza van, hétköznapi gondokról sem lehet beszélni öszintén, ami nagy baj, mindneki olyannak mutatja magát ami nem igaz :D

ha meg öszintén elmondja valaki a problémáját egyból azzal jöttök senkinek nem kell rinyagép meg forduljon orvoshoz..

amit meg a 6-os írt.

"Kapcsolattól az emberek azt várják, hogy jobb legyen az életük"

Akkor minden kapcsolat inkább érdekkapcsolat számodra. szerintem egy barát segít ha baj van ahogy a társad is. -_-

2021. febr. 6. 10:03
 16/32 A kérdező kommentje:

Sok ostoba valóban nem értette a kérdést. :D

A hétköznapokban kb minden ugyan az lenne és ebben az a vicc, hogyha nem árulom el akkor vannak nők és élvezik a társaságom, de ahogy kicsit őszinte az ember és elárul dolgokat magáról és esetleg havi 1-2 alkalommal gyengének mutatja magát már jön a női hülyeség, hogy nekik ez nem kell. :D

Annyira vicc némelyik válaszoló is itt és némelyik ember. Az ilyeneknek legyen olyan pasija aki semmibe se veszi őket, aztán megtudják milyen érzés.

Ja és nem vagyok nőgyűlölő.

Én örülnék a legjobban, ha nem kellene egy percig sem titkolni az elől aki a legfontosabb és olykor mutathatná magát gyengének de sajnos a nők előtt ilyet nem lehet.

2021. febr. 6. 10:08
 17/32 anonim ***** válasza:
46%
hat en menekulok attol a pasitol, aki 1. - 2. randin rogton ramzuditja elete nagy problemait es ugy lelkizget, mint gyerekkori jobaratok lennenk. mehh.. EQ 0
2021. febr. 6. 10:12
 18/32 anonim ***** válasza:
85%

mondjuk azert sokat elarul rolad, hogy ertelesen nem tudod megfogalmazni a kerdesed, nem

fejted ki, kodositesz, aztan meg agresszivan leostobazol mindenkit, aki neked nem tetszi velemenyt ir. NA emiatt a mentalitas miatt nincs nod.

2021. febr. 6. 10:15
 19/32 anonim ***** válasza:
85%

15-ös: minden kapcsolat érdekkapcsolat, ha kellő mélységig boncolgatjuk. Védelem, segítség, örömszerzés, sok "érdeket" le lehet írni, ettől még nem lesz rossz a dolog. Egyéni érdekből alakult ki az egész társadalom, hiszen legtöbbször együtt erősebbek vagyunk.

Segítek a barátnak a bajban, mert ő is segíteni fog nekem (valószínűleg), ha én kerülök nehéz helyzetbe. Nyilván az ember ezt nem méricskéli, nem írogatja össze, de ha nagyon elbillen az egyensúly, akkor már kihasználást emleget.

A pároddal is azért vagy, mert vele könnyebb, jobb, mert örömet okoz neked és ezért cserébe neki is könnyebb, jobb és örömöt okozol neki. Mert összegezve a jó felé billen a mérleg.

Gondolj bele: Ha TARTÓSAN nem ad neked semmit egy kapcsolat (és kilátás sincs a javulásra), sőt, elvesz tőled, akkor leépíted önvédelemből.

2021. febr. 6. 10:18
 20/32 A kérdező kommentje:
Van barátnőm, de szakítani fogok vele, mert nem lehetek vele őszinte. Nem érdekli egyszerűen a lelki bajaim, ezért inkább úgy teszek, mintha nem is lenne.
2021. febr. 6. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!