Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az a kor, aminél már teljesen rendben van kb. 10 év korkülönbség (+- 1-2 év), ha a fiú/férfi az idősebb? Komoly párkapcsolatról van szó, nem csak futó kaland
Attól függ szerintem, ki-hol tart az életben.
Ha a 21 éves még suliba jár, a 30 évesnek már van saját lakása.. Szerintem nem annyira egészséges.
Viszont egy korai húszas a korai harmincassal simán elvan, ha mondjuk mind a ketten dolgoznak már, mind a ketten önállóan élnek, stb, illetve, ha az élet egyéb területein is megértik egymást.
Én például abszolút nem korhoz kötöm ezt. Nő vagyok, de akár fiatalabbal is összejönnék, amennyiben ő is fel tud mutatni legalább annyit, hogy egyedül él és nem anyuci kicsi fia. Vagy az is rendben van, ha otthon él, de azért, mert megtakarít saját lakásra például.
Én csak olyan emberrel nem kezdenék, aki 10 évvel idősebb nálam, még sincs minimum velem egy szinten. A mai világban nagyon nehéz, tudom, de egy mamahoteles férfi 0 megtakarítással nem kellene egy bizonyos kor felett.
Én 26 vagyok, szóval a korombelieknél még ez csakcsak elmegy, viszont egy 36 éves embernél ez már nem oké. Úgyhogy a kor nem minden, ezt ennyire nem lehet lesarkítani, hogy az általad megadott intervallumok közül melyik, ami nem "gáz".
Ha tehetném, az alsó korhatárt 30 fölé tenném. Azért korai húszasként igenis öregnek érzek magamhoz egy nálam 10 évvel idősebb embert. 28-30 felé talán már belefér... De nekem mindig is fura volt, hogy a többség, aki ezekért a hatalmas korkülönbséges kapcsolatokért él, szinte kivétel nélkül a tinik-húszasok miatt akarja ezt. Számomra ez egyszerűen visszataszító. Nem azért, mert korkülönbség, hanem mert mindenki a húszasokat akarja nyalogatni.... Fárasztó.
23N
Van erre egy képlet, és szerintem hellyel-közel rendben van:
(F/2)+7=N.min. Körülbelül...
Lehet, hogy a pofajara van írva, de van, akit ez nem érdekel.
Fölösleges is amúgy ilyen kérdéseket feltenni, mert mindig is voltak és lesznek is olyan párok, akik között nagy a különbség.
A 30 éves mamahoteles exem újdonsült párja egy 21 éves csaj. Fel sem merte vállalni a csaj korát.
Egyébként a csaj szerintem sokkal önállóbb és előrébb tart már az életben most, mint az exem, aki milliós tartozáson kívül semmit nem tud felmutatni. Mégis együtt vannak. Mondjuk, hogy a csaj mit talál imponálónak benne, örök rejtély. Lehet, hogy pont az tetszik neki, hogy bejön egy "érett", felnőtt, 30-as pasinak.
Fiatalabb koromban engem is vonzottak az érettebb, idősebb férfiak, de most 26 éves fejjel, inkább korombelit szeretnék. Már csak azért is, mert a 30 éves exem is full ki volt égve, önsajnálaton és életundoron kívül semmit nem tudott nyújtani.
Nekem soha.
#5: Ti csak hiszitek, hogy nem látszi8k, hogy nem úgy néztek ki, mint egy huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!