Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az a kor, aminél már teljesen rendben van kb. 10 év korkülönbség (+- 1-2 év), ha a fiú/férfi az idősebb? Komoly párkapcsolatról van szó, nem csak futó kaland

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 19:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ekkora korkülönbség ritkán jó, mivel a felek többnyire más fázisban járnak. Lássuk be, én 23 vagyok, de egy 33 éves férfit vénembernek éreznék magam mellett. Ő már csak mást akarna, mint én, aki még egyetem, diákmunka szintjén mozog..
2020. dec. 26. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
10: egy 29 és egy 31 évest te tutira meg tudsz különböztetni bármilyen fogadást állva. Itt nem arról van szó hogy tök ugyanolyan korú legyen hanem hogy “jáj jáj a 10 év már sok.... bezzeg a 7-8-9”
2020. dec. 26. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is 23 vagyok, a párom 30 és mi jól megvagyunk.

Viszont a gyerekvállalással kapcsolatban már most kiütköztek kérdések, én 30 után szeretnék szülni, ő meg 3-5 éven belül szeretne babókat. Majd meglátjuk, hogy tudunk-e valami kompromisszumra jutni vagy sem. Szóval szerintem nem a kor számít, hanem, hogy a fontos kérdéseket meg tudjuk-e beszélni vagy sem. Gyerek, rokonok, lakás, költségek, házasság, vagy ha pl. valamelyik fél még sulizik vagy újból sulizik (akár csak félállással vagy levelezőn vagy bármi), kiküldetés stb stb vagy sem.

2020. dec. 26. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Egy biztos, minél nagyobb a korkülönbség, annál nagyobb az esélye, hogy a fickó nem fiatalít ötvenes korában.
2020. dec. 26. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok, a kedvesem 23, mi nagyon jól megvagyunk, lassan egy éve. Ez idő alatt együtt is éltünk, szóval, ha nagy ellentétek lennének, azok úgy vélem már kibuktak volna. Szerintem ez még nem összeegyeztethetetlen, ha nem csak sodródunk, hanem működtetjük a kapcsolatot.
2020. dec. 26. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
92%
Én 21 vagyok, a párom 31 és ez így van jól. Előtte 25-26 évesekkel ismerkedtem és úgy éreztem magam, mintha óvodásokkal lennék körülvéve. A párom is 1-2 éve kezdett komolyodni, én már ennyi idősen elértem arra a szintre, amin ő van.
2020. dec. 27. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!