Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meleg ?
Többször hallottam már ismerősöktől, barátoktól hogy azthitték egy ideig róla hogy meleg. Egy csaj el is terjesztette róla hogy az. Először bevallom én is azthittem, hogy meleg. Vannak lányosabb kézmozdulatai, keresztberakja a lábát ülésnél, hangja is “lányosabb”. Volt, hogy feketére festette a körmét. Igényes, ad magára mindig. Ami a legdurvább hogy most találtam egy nagyon régi képet amin egy sráccal csókolózik. VISZONT: mindig szexelni akar velem, nagyon jó az ágyban, több barátnője volt és hosszú kapcsolatai, csajozós is volt, tudom hogy írogatott lányoknak.
Kicsit zavar a dolog. Nem merem elmondani, hogy láttam a fotót és büntudatom van, hogy ezt gondolom róla.
Dehogy igaz.
Lányos férfi is lehet full heteró talpig rózsaszínben ahogy egy szakállas tipikus macsó is full meleg.Ezeket a sztereotípiákat hagyjuk már el mert nevetségesek 😃
az is lehet kemény fétise van.. :D
nem mintha az jobb lenne.. de
13mas "Én akkor sem tartom hetero dolognak ha egy férfi női holmikat és sminket meg körömlakkot visel."
ÉS LE LETT SZAVAZVA, na ennyire lehet komolyan venni ezt az egészet XD
"Vannak lányosabb kézmozdulatai, keresztberakja a lábát ülésnél, hangja is “lányosabb”. Volt, hogy feketére festette a körmét".
Annyira elmondhatatlanul káros ez a machoista, heteronormatív diktátum amit raeroltetnek mindenkire. És akkor sok no nyafog hogy a pasija nem mutatja ki az érzelmeit. Hát pont emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!