Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meleg ?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már ismerősöktől, barátoktól hogy azthitték egy ideig róla hogy meleg. Egy csaj el is terjesztette róla hogy az. Először bevallom én is azthittem, hogy meleg. Vannak lányosabb kézmozdulatai, keresztberakja a lábát ülésnél, hangja is “lányosabb”. Volt, hogy feketére festette a körmét. Igényes, ad magára mindig. Ami a legdurvább hogy most találtam egy nagyon régi képet amin egy sráccal csókolózik. VISZONT: mindig szexelni akar velem, nagyon jó az ágyban, több barátnője volt és hosszú kapcsolatai, csajozós is volt, tudom hogy írogatott lányoknak.

Kicsit zavar a dolog. Nem merem elmondani, hogy láttam a fotót és büntudatom van, hogy ezt gondolom róla.

2021. febr. 6. 01:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
10 azért a legtöbb esetben igaz a külsőhöz kötött sztereotípiák
2021. febr. 6. 11:06
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Dehogy igaz.

Lányos férfi is lehet full heteró talpig rózsaszínben ahogy egy szakállas tipikus macsó is full meleg.Ezeket a sztereotípiákat hagyjuk már el mert nevetségesek 😃

2021. febr. 6. 11:21
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Én akkor sem tartom hetero dolognak ha egy férfi női holmikat és sminket meg körömlakkot visel.
2021. febr. 6. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
azért nézd meg az arányokat is pls 😅
2021. febr. 6. 12:14
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Kit érdekel ki mit tart heteró dolognak? Attól,hogy melegnek tartod nem változik meg a nemi identitása 🤦🏼‍♀️
2021. febr. 6. 12:19
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

az is lehet kemény fétise van.. :D

nem mintha az jobb lenne.. de

13mas "Én akkor sem tartom hetero dolognak ha egy férfi női holmikat és sminket meg körömlakkot visel."

ÉS LE LETT SZAVAZVA, na ennyire lehet komolyan venni ezt az egészet XD

2021. febr. 6. 12:25
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
A b*z*k leszavazták mert kulturáltan leírta a véleményét 😂
2021. febr. 6. 16:35
 18/20 anonim ***** válasza:
25%
Melegként mondom, hogy nem hetero a pasid.
2021. febr. 7. 01:17
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Azt nem állítom, hogy meleg, de ha ő hetero akkor én három pár strandpapucs vagyok.
2021. febr. 7. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:
34%

"Vannak lányosabb kézmozdulatai, keresztberakja a lábát ülésnél, hangja is “lányosabb”. Volt, hogy feketére festette a körmét".

Annyira elmondhatatlanul káros ez a machoista, heteronormatív diktátum amit raeroltetnek mindenkire. És akkor sok no nyafog hogy a pasija nem mutatja ki az érzelmeit. Hát pont emiatt.

2022. máj. 23. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!