Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal akinek van egy nyolcéves
kislánya?
#18 válaszodra kérdező, akkor azt mondom, még most lépj ki... Itt nem fog a vágyad megvalósulni, ez van. Keress olyat, akinek nincs gyereke!
Punciválság van, hamar találsz....
2021. febr. 8. 13:26
22/33 A kérdező kommentje:
A válaszokból kiderült,hogy főképp akinek nincs gyereke,az alapból nem fogadná el ezt a dolgot,mindenkiben van egy egészséges önzőség.:)
Nem onzoseg. Egyetemi tanarkent (biologus) netto 255 ezerbol 36 evesen nem tudnek eltartani egy gyereket.
2021. febr. 11. 07:01
Én majdnem 4szer annyit keresek mint 23 as, el tudnám tartani , nem ezzel van a baj, inkább azzal, hogy nem más gyerekét szeretném / nem más gyerekét szeretném nevelni se.... hanem a sajátomat.
2021. febr. 11. 07:53
Ha már most így gondolkozol akkor ne menj bele. Sose leszel így igazan boldog majd a pasi mellett akkor. Én belementem azt gondoltam nem probléma. Hiba volt. Pedig nagyobb 20 éves gyerekről van már szó aki ráadásul anyukával el. De sajnos így se vagyok az első. A gyerekével is akar külön közös programot, ami persze természetes! De....en addig otthon ülök vagy mással kell mulassam addig az időt meg nekik közös programjuk van. Rájöttem csak én már későn sajnos h én nem ezert akarok társat! Nehogy te is így járjál. Kis gyerek kis gond de ha megnol akkor is ott lesz nektek. Sőt..
2021. febr. 11. 08:35
26/33 A kérdező kommentje:
25.ös miért nem mész velük.Én velük voltam már mindenféle programon.Társat attólm ég akarhatsz,csak olyat akinek nincs gyereke.Szerintem hagyd ott,és keress más társat.
Tudod mivel a fiának csak mostoha vagyok igénylik a külön programot is ahova én nem tartok velük. Foleg a fia igényli kettesbe is tudjon apukával lenni.Gondolom olyankor megbeszelik amit előttem nem szeretne /a már felnőtt fiú apukaval/. Mondhatnánk azt h persze ez természetes, legyen nekik is külön programjuk...stb. De mégis aki ebbe benne el így nem könnyű. Nem konnyu h a pároddal szeretnél lenni hétvégén de mondjuk ő eligerkezett pecázni a fiával vagy sorolhatnám. Vagy építkezni fog akkor oda megy, vagy szőlője van a gyereknek akkor oda megy neki segíteni. Más lenne a helyzet ha közös lenne a gyerek. Akkor örülnénk neki h ilyen jól programoznak.De nem közös a gyerek, nekem semmi közöm hozzá, ezért nehezebben is viselem ezeket a dolgokat. És akkor te legyél megértő...vagy akkor nem kellett volna olyannal kezdeni akinek gyereke van megkapom!
2021. febr. 11. 11:10
Nem tudom az előzményeket, hogy esetleg miattad ment-e szét a gyerek anyjával a párod... mert akkor valamennyire érthető.
De!! Szerintem itt a párod is ludas, az teljesen rendben van, ha néha elmennek együtt valahova, de ha folyton lelép a fiával, nem értem miért nem beszélitek meg ezt hárman, hogy te is szeretnél részt venni, hogy nem akarsz az anyja lenni, de te is része vagy az apja életének és nagyon örülnél, ha legalább egy “haveri” szintet el tudnátok érni...
Tudom nem kértél tanácsot, de valami oka csak van, hogy kiközösít a gyerek
2021. febr. 11. 13:10
Igen miattam valt el jól látod. Biztos ez is benne van a gyerek viselkedésébe de Én azt mondom kettőn állt a vásár! A kettejük közös programja nem azt mondom h annyira sűrű de valójában nekem így is sok. Nekem a gyerekéhez semmi közöm valamilyen szinten tavolsagtartoan is viselkedik. Erezni rajta h mit keresek én az apjával stílus...Nem azért álltam össze az apjával h aztán többször egyedül vagyok mikor itt a hétvége! Tanultam belőle .
2021. febr. 11. 14:43
#28 vagyok
Értem, de azért a gyerek helyébe is képzeld bele magad!!
Az ő szemszögéből jogos a kérdés, hogy mit keresel te az apja mellett és ha esetleg a volt feleség totál kikészült a válás miatt, végig nézte az anyja kínlódását...
Szóval szerintem neked kéne nyitni és a férjednek kéne úgy kommunikálni, hogy elfogadjon téged a gyerek...
Te hogy éreznéd magad a srác helyében, lehet hogy az anyja miatt nem akar elfogadni, mert fél hogy fájna az anyjának.
Igen sajnos ebben a szituban le kell nyelni a békát!
2021. febr. 11. 14:51
Kapcsolódó kérdések: