Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal akinek van egy nyolcéves kislánya?

Figyelt kérdés
Nem él vele ,kéthetente viszi el az anyjától.Mivel nekem nincs gyerekem úgy vagyok vele,hogy nincs jogom,és nem is fogom nevelni,hisz nem az enyém.Kötnétek a későbbiekben házasságot,és gyereket vállalnátok így?

2021. febr. 5. 12:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2021. febr. 5. 13:26
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Kérdező, arra is gondolj, hogy MOST az anyjánál van, az neveli. Pár év, és jöhet egy viharos kamaszkor, és akár oda is költözhet az apjához/hozzátok. Bármikor benne van a pakliban ez is.

A másik, hogy én még olyat nem láttam, ahol működne a gyerekkel.

Hagyd meg a pasit olyan nőnek, akinek magának is van gyereke, az már más szemmel lát sok mindent.

2021. febr. 5. 14:13
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments, soha
2021. febr. 5. 17:09
 14/33 anonim ***** válasza:
58%
Igen. De nekem is van egy 11 éves lányom. Mondjuk mielőtt anyuka lettem, akkor is azt válaszoltam volna, hogy igen. De ez én vagyok, nem minden nő egyforma.
2021. febr. 5. 17:13
 15/33 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek amúgy,mert nehéz,senki nem akar nevelni egy idegen gyereket.Az ex nem zavar sok vizet.
2021. febr. 5. 18:43
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Neeeem!!! Mondom ezt úgy, hogy van gyerekem! Én ennél önzőbb vagyok, én akarok lenni a férfi életében az a nő, aki először szül neki ( és utoljára) én akarok az lenni aki mellett apává válik és én akarok a legfontosabb lenni egy férfinek, persze ott a lányunk aki nyilván más helyet foglal, de akármi is történik hozzám akkor is kötni fogja a lányunk, ha elválnának útjaink akkor sem kéne olyan akinek gyerekei vannak!!
2021. febr. 6. 00:03
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak max. mingli kapcsolat! :)
2021. febr. 6. 07:49
 18/33 A kérdező kommentje:
A 17.essel abszolút egyetértek.Én akarok a legfontosabb lenni egy férfinak,és a mi közös gyerekünket szeresse a legjobban.Megerősitettek abban,hogy nem én vagyok az önző.
2021. febr. 6. 18:29
 19/33 anonim ***** válasza:
56%
De, te vagy önző, csak sokan vagytok hasonló véleményen. Ennyi :-) Ha nem lennél önző, nyilván nem zavarna a dolog. Mert annyira szeretnéd, hogy elfogadnád ezt a helyeztet. És tudnád, hogy ő bizony csomagban jár és ezt elfogadnád zokszó nélkül. De semmi baj ezzel, ezt hívják egy egészséges önzésnek. Te akarsz első lenni. Van nő, akinek nem probléma a gyerek, majd talál olyat, te pedig keress gyerektelent.
2021. febr. 6. 19:20
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog! Ha hét éves lenne vagy kilenc, akkor igen. De páros számú év az nagyon rossz kezdés. Soha!
2021. febr. 6. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!