Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok biztos magamban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok biztos magamban?

Figyelt kérdés
Előfordult már hogy mikor együtt voltunk egy helyen megemlítette hogy az exével is ott járt. Meg hogy még a gimiben is szerelmes volt az osztálytársába, aki nem viszonozta. Mikor együtt nézünk tvt is, megnézi olyan nők adatlapját, akik elég szexisek, míg én nem vagyok az. Azt mondja hogy szeret. Sokat gondolok arra, hogy lehet találna egy sokkal jobb barátnőt is, mint amilyen én vagyok.
2021. febr. 2. 21:55
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
63%

Inkàbb úgy mondanàm, h az amúgy sem létező önbizalmadat nem igazàn építi ez a kapcsolat.

Egy enyhe megfelelési kényszer nincsen benned véletlenül?

2021. febr. 2. 21:57
 2/2 Angel3000 ***** válasza:
Kedves kèrdezô! Valóban túl bizonytalan vagy magadban. Ez nem jó! Kellene valamit tenned, hogy maga biztosabb legyèl! Sportolsz?
2021. febr. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!