Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex fejben dől el?

Engem sem hat meg a szex, szinte semmilyen szinten. Vannak kívánósabb napjaim, de az sem nagy kunszt. Nem szexelnék állandóan, egy nap 2-vel is úgy vagyok már, ha van ilyen, hogy számomra kellemetlen. Évekig voltam szingli, szex nélkül, nekem ez természetes és visszataszítónak tartom, mikor valaki a szexen pörög.
Nem kell semminek fejben eldőlnie, egyszerűen ember vagyok és nem állat, más gondolatok foglalkoztatnak, ennyire egyszerű.

A szexualitásnak van olyan síkja is, hogy szexuális-aszexualis. Lehet inkább arról van szó, hogy a barátnőd az aszexhez esik közelebb. Vagy úgymond szürke szexuális. Ilyenkor bizonyos kritériumoknak meg kell lennie ahhoz, hogy működjön.
Meg az is lehet, hogy szimplán nem passzoltok ilyen téren.
A kérdés, hogy korábban hogy állt a témához.

Ha összességében sosem volt másmilyen,akkor nem sok esély van változásra. Kérdés,hogy ez neked megfelel e így.
Én az ilyen típusú embereket sótlannak nevezem.
Olyan,mint aki nem szeret nevetni vagy jókat enni.
Nincs igazán ezzel semmi baj,addig,amíg a másik nem szenved mellette.
Nem hagyja futni a fölösleges köröket.
Nem rombolja az önbizalmát.
Az sem mindegy,hogy lehet e erről vele beszélgetni.
Ha nem,akkor ott nincs mitől változást remélni.
Még egy dolog,ami fontos..
Ha valaki tisztában van az igényeivel, irányultságával,de nem őszinte ebben a kapcsolatot elejétől fogva,az nálam elrúgta a pöttyöst.Azon nincs mit helyre hozni,ahol az egyik a kezdetektől fogva megvezeti a másikat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!