Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex fejben dől el?

Figyelt kérdés
Sajnos a barátnőm elég hideg szexuálisan. Normális, komoly gondolkodású, de valahogy a szex nem érdekli. Elég sok mindent próbáltam már, de a helyzetek, kiegészítők, filmek semmilyen hatással nincsenek rá. Aztán gondolkoztam magamon is. Van amikor csak egy kósza erotikus gondolat is totál felpörget egész napra, van amikor meg ott van a helyzet, és nem érzem az előző érzést. Ti alapból állandóan szexelnétek? Vagy nektek is fejben dől el? Akit egyáltalán nem érdekel, az azért van, mert gondolat szinten sem tudja kezelni még az erotikus álmokat? Pl. engem nem érdekel a balett, hiába gondolok rá, semmi. Egy asszex embernek ilyen a szex?

2021. febr. 2. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Engem sem hat meg a szex, szinte semmilyen szinten. Vannak kívánósabb napjaim, de az sem nagy kunszt. Nem szexelnék állandóan, egy nap 2-vel is úgy vagyok már, ha van ilyen, hogy számomra kellemetlen. Évekig voltam szingli, szex nélkül, nekem ez természetes és visszataszítónak tartom, mikor valaki a szexen pörög.

Nem kell semminek fejben eldőlnie, egyszerűen ember vagyok és nem állat, más gondolatok foglalkoztatnak, ennyire egyszerű.

2021. febr. 2. 18:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké, én sem pörgök ezen állandóan. Viszont az is fura, hogy vannak emberek, akiket sosem mozgat meg semmi. Ennek mi lehet az oka? A barátnőm aki 27 éves azt mondta, hogy őt még az életben sem hozta lázba semmi. Fura, nagyon fura.
2021. febr. 2. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Inkább hormonálisan. Nagyjából 0 lehet a tesztoszteronja, pedig valamennyinek a női szervezetben is kell lennie. Nekem a kelleténél több, szexelnék is folyamatosan, de többek között pont ez a sok teszto elcsúfít, így nem kellek senkinek.
2021. febr. 2. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
A hormon rendszerbe meg nem ajánlatos belenyúlni, igazából nem is hiszek benne. Attól még fejben nem lesz ott, nem hinném hogy változna. Én elég komoly lányokkal jövök össze általában, és be kell vallanom, nagyjából az összes ilyen volt. Mintha nem jutna idejük a szexen ábrándozni, mintha mindig a feladataikra koncentrálnának, azon izgulnának. Ezért nem hiszek a hormon dologban.
2021. febr. 2. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A szexualitásnak van olyan síkja is, hogy szexuális-aszexualis. Lehet inkább arról van szó, hogy a barátnőd az aszexhez esik közelebb. Vagy úgymond szürke szexuális. Ilyenkor bizonyos kritériumoknak meg kell lennie ahhoz, hogy működjön.

Meg az is lehet, hogy szimplán nem passzoltok ilyen téren.

A kérdés, hogy korábban hogy állt a témához.

2021. febr. 2. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha összességében sosem volt másmilyen,akkor nem sok esély van változásra. Kérdés,hogy ez neked megfelel e így.

Én az ilyen típusú embereket sótlannak nevezem.

Olyan,mint aki nem szeret nevetni vagy jókat enni.

Nincs igazán ezzel semmi baj,addig,amíg a másik nem szenved mellette.

Nem hagyja futni a fölösleges köröket.

Nem rombolja az önbizalmát.

Az sem mindegy,hogy lehet e erről vele beszélgetni.

Ha nem,akkor ott nincs mitől változást remélni.

Még egy dolog,ami fontos..

Ha valaki tisztában van az igényeivel, irányultságával,de nem őszinte ebben a kapcsolatot elejétől fogva,az nálam elrúgta a pöttyöst.Azon nincs mit helyre hozni,ahol az egyik a kezdetektől fogva megvezeti a másikat.

2021. febr. 2. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hormon lehet. Nekem alacsony a tesztoszteronom, és nem igazán érdekel a szex. Ha igen, akkor is csak misszionárius, mert romantikus. Minél messzebb van a testünk egymástól szex közben, annál inkább "feladat" lesz a szex, amit le kell tudni.
2021. febr. 2. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös válaszoló véleményét osztom. Szerintem olvass utána a dolognak, és hozd fel neki a témát. Én aszexuálisnak tartom magam, szóval a balettes hasonlatod elég tálaló. Ha meglátok egy vonzó férfit vagy a párom, nincs bennem a késztetés hogy leteperjem. Igazából én azt nem értem milyen az amikor van :)
2021. febr. 3. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem nem. Örülök ,hogy sportoltam heti 55 km sprint,harc,foci.Ömlött a tesztó,ezt barátnőm bánta.
2021. jún. 4. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!