Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mostanság csak a képzeletem izgat fel?
Van egy fantáziám, vagy hasonló egy àltalam kreált karakterről. Azt hiszem hosszú ideje jelen van a szexuális vágyaim közt, de ennyire erősen, mint most, még sosem.
Persze erről a párom tud. Igaz, volt idő mikor nem örült neki. Na azóta sokminden változott. Elfogadja meg minden. És mivel elég konkrét és körvonalas ez a kitalált alak, elmeséltem neki, hogyan viselkedik, miket mond stb. Úgy volt, hogy eljátsza, csakmint egy szerepjátékot. Sajnos nem sikerült. Nagyon nem. Ha mondtam neki mit hogy csináljon (nem dirigálva!) vagy megsértődött, vagy kinevetett. Röviden sehogy se ment neki. Le is tettünk róla.
Ott a bökkenő, hogy engem annyira elkezdett ez a fantázia magával ragadni, hogy jóformán másra nem is akarok/tudok felizgulni. A páromra se. Mi francot tehetnék ilyenkor?
(Megjegyzem, hogy nem direkt nem izgulok fel rá. Még nekem is új ez, és elég frusztrálttá tesz.)
Ez gáz.
Nem az, hogy beindulsz egy képzeletbeli nőre, hanem az, hogy komplett személyiséget fantáziálsz neki és még el is játszatod a barátnőddel a "szerepét". Ez nem egy sima "beöltözöm nővérkének" szerepjáték.
Ne csinálj semmit, hamarosan rájön a barátnőd, hogy egy beteg emberrel van együtt és elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!