Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérek, hogyan lehetne ezt még elmagyarázni, megértetni a férjemmel?
Nem, nem így kezdődik. Ahogy a pszichopata sem azzal kezdi az első randin, hogy pofánveri a nőt.
Az én férjem akarta a gyereket, és lusta sem volt, amíg csak ketten voltunk. Ahogy terhes lettem, és jöttek a nehézségek - hónapokig tartó vészes hányás, nagy has, szülés, kialvatlanság stb. - a férjem úgy lett hónapról hónapra nagyobb gyökér. Több mint egy éve külön élünk, és neki meggyőződése, hogy az egész az én hibám, mert nem becsültem őt eléggé.
Ez egy tévedés, hogy már az elején kiderül, kiből milyen apa/férj lesz. 10-15 év, némi gyereksírás, egy kapuzárási pánik és egy lassan-lassan öregedő feleség épp elég ahhoz, hogy az egykori hősszerelmes érzéketlen tuskóvá váljon...
#44: Ez így nagyon szomorú. De senki se kényszerít, hogy ezt életed végéig tűrd. Ha ezen a ponton beadtad volna a válást, lehet, hogy már 5 éve boldog lennél mással. Olyannal, aki szeret és megbecsül.
Amúgy meg nem a gyereke vagy, hanem a felesége. Hívj szobafestőt, meg vidd el szerelőhöz/műszakira a kocsidat. Nem kell hozzá az írásos engedélye.
Ebből is látszik, hogy ő se tart egyenrangúnak, de te se kezeled úgy magad. Te csinálsz csicskát saját magadból.
Nem baj, várd ki, amíg egyszer úgy megy haza pecázás után, hogy kifogta a Marcsát, ő beköltözik, te meg ki, egy órád van csomagolni és takarodni.
Van hova menned? Szülőkhöz?
Bútorok közösek? Ülj le a drágával a horgászás után megbeszélni, hogyan osztjátok el a közösen szerzett javakat.
Meddig alázod még magad? Soha nem jön el a pont jó pillanat, ami alkalmas lesz a költözésre, mindig lesz valami. Mindig.
Mi van a szüleiddel, kérlek meséld el.
De most tényleg, mire vársz? Komolyan kérdezem. Mire?
#48:
Hogy akarsz "okos" ötleteket gyűjteni, ha olyan alapvető kérdésekre nem felelsz, hogy pl. a szüleidhez tudsz-e menni.
Okos ötleteket jelen állás szerint a válóperes ügyvéd tud adni neked, de ő is csak akkor, ha őt hajlandó vagy tájékoztatni a körülményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!