Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérek, hogyan lehetne ezt még elmagyarázni, megértetni a férjemmel?
Nem tudok hova költözni.
Nincs normális szex. Én nem kívánom, fáradt is vagyok estére. Most meg eü okok miatt sem lehet.
"Azt mondja, a házimunka kizárólag a nő dolga."
Ja jó! Akkor az ő dolga a penzkeresés! Nyugodtan dobd be, h akkorbte felmondasz, hiszen ha a Nő dolga a házimunka....akkor a férjede a pénzkeresés!
Nagyon sz*r pasinak szültél! Kezdetben is ekkora f*sz volt?
Aki nem ért a szóból, az csak a tettekből fog, ezen gondolkozz el!
Ne csináld a házimunkát, csak ami neked és a gyereknek fontos.
Nem, kezdetben egy kedves, aranyos, mindenre figyelő pasi volt. Udvarias, kaptam tőle ezt azt, apróságokat.
H jelenleg elnézi, hogy cipelem a szatyrot, ő meg elsétálgat mellettem. A házassági évfordulónk dátumát 15 év alatt sem sikerült megjegyeznie.
El kell húzni, aztán majd azzal a feltétellel visszajössz, ha felemeli a picsáját. Ennél egy szaros albérlet, de még egy anyaotthon is jobb. Nyugodtan használhatod az ő pénzét is a cél érdekében.
Én a helyedben lecsupasztanám a bankszámláját pár millióval vagy párszázezerrel, aztán hadd szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!