Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehetett velem együtt örülni?
Az a helyzet, hogy múlt héten államvizsgáztam le 5-ösre, plusz a védés is 5-ös lett, sokat készültem rá, és az eredmény hirdetés után természetesen elmondtam a barátnőmnek is, hogy hogy sikerült, aki miután gratulált kb rá 1 órára felhívott, hogy én most nyomást helyeztem rá, mert akkor most tőle is 5-öst fognak otthon elvárni, és hogy amúgy se megyek semmire a diplomával mert nem ér semmit. Őszintén szólva ledöbbentem, aznap már nem is beszélt velem, ha írtam is neki messengeren, csak annyit írt, hogy "ja" vagy még annyit se, megmondom őszintén teljesen elrontotta az örömömet, úgy éreztem, hogy nem is tudok örülni már ennek.
A héten pedig mutatta a határidő naplójában, hogy azt a napot, amikor leállamvizsgáztam sz*r napnak tudja be, mert nyomást raktam rá aznap, teljesen lelombozott az egész, és már kezdtem úgy érezni, hogy kb bocsánatot kérhetek amiért sikerült a vizsga.
Ez amúgy a jéghegy csúcsa, mostanában több problémánk is van, például, hogy kiforgatja a szavaimat, és mondvacsinált balhét kreál, az, hogy magával szemben eltűr olyan dolgokat, amikért belémköt...
Mindenesetre nem értem, hogy miért kellett ennyire lehúzni, nem ünnepeltem, nem vertem a mellem, hogy én vagyok az isten császár, mégis le lettem húzva...

Én örültem, mikor a barátom ötösre államvizsgázott. Egy hét alatt készült fel rá.
Azóta viszont én megkapom, hogy jaj mit izgulok egy vizsga miatt, ez még nem államvizsga, hiába van egy "szimpla" szigorlatra 3x annyi tételem, mint neki az egész államvizsgára volt. Neki BA diplomája lett, én a doktorimat csinálom. Valahogy nem tudom egy lapra helyezni a kettőt és engem is nagyon felhúz, hogy szerinte csak olvasgatnom kéne a tételeket, amiket ő még kiolvasni sem tud. Aztán a végén én vagyok a rossz, mert azt gondolja lenézem a bölcsész diplomáját...

És te még vele vagy ezek után?
Kapj a fejedhez, sokat elárul egy ember természetéről, hogy hogyan fogadja mások sikerét.
A "kedves" barátnőd ezen nagyon durván elbukott. Én egy ilyen reakció után ott helyben kidobtam volna, mert egy gonosz energiavámpír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!