Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eltérő kor ellenére szeretem,de mit tegyek ?
Két éve van párom,egy 52 éves férfi.Eleinte nem akartam belemenni,mert jobb lett volna egy korombeli,de azokkal már pórul jártam és nem kezdenék.
Ez a férfi aranyos,nagyon ápolt,humoros,de sajnos eléggé kisajátító, néha hisztis,akkor napokig nem keres...Nem élek vele.
És bár szeretem, kettesben nagyon jól megvagyunk, illetve a két közeli barátja társaságában,de nyilvánosan néha cikinek érzem,hogy látnak minket.
Alacsonyabb nálam,ami elég komplexusossá tette, és ezt azzal egyensúlyozza, hogy rengeteget beszél, és nyilvánosan is sokat simogat és tapogat.
Ilyenkor szívesen lelépnék mellőle.
Elég baj az is, hogy a párom miatt a családom is alig beszél velem, és barátnőim is elmaradoztak,bár ezt megértem, mert eleinte minden percben a párommal akartam lenni, így sokszor kamuztam a barátnőknek,hogy nem érek rá.
Mindketten dolgozunk, eltartjuk magunkat.Jó a szex,és nagyjából elvagyunk.
De nyilvánosan nem szeretek már mutatkozni,mert nagyon cikinek tartom.Igaz, nyár óta nem is voltunk sehol a vírus miatt.
Szóval,ez így meddig működhet ,mert látom,hogy neki is inkább egy megkényelmesedett kapcsolat lett már.
Köszönöm a válaszokat !
26 L

Nekem a túratársam csak 6 évvel idősebb, de ő korosabbnak én pedig fiatalabbnak nézek ki. Már őt is cikinek érzem, hát még te ilyen korkülönbséggel... nem lep meg.
Jobb lesz, ha több időt nem vesztegetsz mellette már a fiatalságodból.

Szóval a fiatalabb fiúkkal pórul jártál erre választottál egy ugyanolyan idiótát csak ő még az apád is lehetne. Ahogy fentebb írták nem a kor számít hanem a személyiség, hozzállás és te konstans oylat fogsz akivel nem működik. Mert ne mondd hogy ez egy jó kapcsolat:
"eléggé kisajátító, néha hisztis,akkor napokig nem keres."
"nyilvánosan is sokat simogat és tapogat.
Ilyenkor szívesen lelépnék mellőle."
"a párom miatt a családom is alig beszél velem, és barátnőim is elmaradoztak"
"nyilvánosan nem szeretek már mutatkozni,mert nagyon cikinek tartom"
"nagyjából elvagyunk"
Másrészt a korkülönbség miatt is semmi jövője ennek tehát minden év amit vele töltesz, annak az esélyét csökkenti hogy egy oylan partnert találj akivel családot is tudtok alapítani, kiegészíteni egymás életét. Nincs benned véletlenül némi kapcsolatfüggőségi hajlam? Az lehet az oka hogy nem tudsz kivárni amíg jön egy megfelelő partner hanem 2x annyi idő hisztis, komplexusos valakivel is összejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!