Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmesek vagytok, akkor hogyan tudtok továbblépni?
Mármint arra gondolok, hogy én már kilencedik hónapja vagyok szerelmes egy fiúba, akit nagyon nem tudok elengedni, pedig nagyon rossz a kapcsolat. De valahogy el kell engednem.
Ha ez megtörténik, habár úgy látom, hogy nem fog záros időn belül, habár ez lenne az érdekem, akkor szeretnék új kapcsolatot. De félek attól, hogy senki mellett sem fogok megmaradni, mert az én volt barátomat szeretem.
Szóval, ha lecsengett egy nagy szerelem, és még mindig szeretitek, akkor ti tovább tudtok lépni úgy, hogy tisztességgel bele tudjatok lépni egy új kapcsolatba, és esetleg abban az új kapcsolatban megmaradjatok életetek végéig? Vagy amíg elmúlik a szerelem, addig azzal vagytok, akivel épp összehoz a sors, vagy aki épp megtetszik nektek? Szóval lehetséges komoly kapcsolatot így kiépíteni?
Már 24 vagyok és L, és igazából már szeretnék egy társat. Sosem voltam romantikus típus és eléggé racionális vagyok. De félek attól, hogy ha találok is valakit, nem leszek hozzá őszinte :S.
Nekem az a mániám, hogy a társam keresem egy életre, és úgy érzem, hogy most majd évekig kell várnom, mire ismét tisztességgel beleléphetnék egy komoly kapcsolatba, mert még mindig a volt barátomat szeretem.
Természetesen nem zárom ki, hogy jól érezzem magam mással, de hogy komolyat alakítsak ki, arra nem biztos, hgoy képes leszek. Fogalmam sincs, meddig bírnám. Alkalmi kapcsikat nem akarok.
Ha eltart három év alatt cseng le egy szerelem, akkor nekem még két évem van, és akkor már 26 leszek. Nekem,ha komolyat akarok, akkor érdemes kivárnom azt az időt, amíg lecseng a szerelem? Egyáltalán tudjátok azt, mikor ért véget? Lehet tudni? Egyik nap felkel az ember, és tudja, hogy vége?
Kíváncsi vagyok, kik hogyan dolgozzák ezt fel.
Köszike a válaszokat.
én is szeretek 1 srácot,aki folyton csak hülyít,és én is tetszem neki,de nem akar,vagy nem mer járni velem...
Csak azért akarom én is elengedni,hogy ne kelljen többet srnom utána...:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!