Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nem tudok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok a páromban bízni?

Figyelt kérdés

A problémám, hogy nehezen bízok meg benne. Félek, hogy megcsalna és nem mondaná el. Sokszor megkaptam, hogy aki meg akar csalni, az meg is fog, ezt el is fogadtam, megértettem, de attól félek, hogy nem vallaná be, a hátam mögött történne. Nem élünk együtt, mindennap beszélünk, de minden percéről nyilvánvalóan nem is tudok.

Hogyan tudnám ezt a gondolatot elengedni?

2021. jan. 24. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Milyen "szórakozás" volt? Ez elég hülye magyarázat. Nekem is írtak exek és amikor látták, hogy nem vagyok rájuk vevő, rögtön tereltek, hogy csak poénból írtak, meg rlészegek voltak. Aha, pont úgy, ahogy anno régen már újrakezdtük. :) Csak másodjára már tanultam belőle.

Nem biztos, hogy meg is csalna, de kidobni kidobhatna, ha az ex visszaengedné. Szerintem nem alaptalan a rossz érzés.

2021. jan. 24. 13:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Flörtnek nevezte.

Persze, én sem álltam szóba soha az exemmel, mikor Messengeren próbálták velem felvenni a kapcsolatot. Azt vallom, hogy exszel akkor tartsd a kapcsolatot, ha gyerek összeköt, mert akkor természetesen a gyerek érdekeit kell figyelembe venni. De náluk nincs ilyen.

2021. jan. 24. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne flörtöljön az exével!

Inkább Veled tegye.

2021. jan. 24. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akinek kapcsolata van és az exszel flörtölget, az a szememben egy f*reg. Nem akarnék elengedni semmi ilyen gondolatot, hanem őt rúgnám ki páros lábbal. Az ilyentől a jövőben mit várhatok? Ugyan már.
2021. jan. 24. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
Miért olvastad el az üzenetet? Én sosem teszem, hiába látom hogy jött valami a páromnak. Én is szoktam néha beszélni néhány exemmel, sőt volt aki nálam is aludt mert másik városból járt éppen arra. Tudta a párom és nem történt semmi köztünk. Ettől még megcsalhat. Lehet hogy az exével, lehet hogy mással. De lehet hogy nem csal meg. Annak viszont semmi értelme hogy bizalmatlan vagy, döntsd el hogy tényleg ad-e okot rá hogy bizalmatlan legyél vagy ez csak a saját önbizalomhiányod, és utána már tudni fogod mit kell tenni.
2021. jan. 24. 15:36
 16/19 A kérdező kommentje:

3 éves kapcsolatban szerintem nem helytelen elolvasni, ha tudom, hogy az exe írta, aki állítólag letiltotta, mellette úgy tudtam, nem beszél nőkkel.

Nekem is van exem, de akivel egyszer lezártam és nincs, ami összekötne minket, azzal nem beszélek.

Az ottalvás meg pláne nem férne bele, de ez szerintem nem csak nálam van így.

2021. jan. 24. 17:10
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem fér bele hogy elolvasod, 10 éves kapcsolatban vagyok és 20 év múlva sem fog beleférni? Nem beszél nőkkel? Jézusom.. betegesen féltékeny vagy.
2021. jan. 24. 17:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, ő olyan munkahelyen dolgozik, ahol csak férfiak vannak. Ergo női munkatársakkal nem társalog, mert nincs is. Barátnői haveri szinten sosem voltak, mert ő is inkább azt vallja, férfi-nő közt barátság nincs, valamelyik fél előbb-utóbb többet akar. Tehát a haveri társasága férfiakból áll. Ebből kiindulva ne, ne beszélgessen szabadidejében totál idegen nőkkel, mert az ő életét tekintve ha nőkkel beszélgetne, azok nem munkatársak lennének és nem is haverok, hanem idegen nők. Nyilván nem érdekelne, ha lennének női munkatársai, akikkel beszélne. Ja, de ott is van egy határ, hogy miről...
2021. jan. 24. 17:26
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne akarj mindent tudni hogy miről beszélnek, hagyj neki teret. Mindenki mond vagy tesz néha olyat amivel valaki mást, akár a párját megbántaná ha tudná. Ettől vagyunk emberek. De mondok mást, töketlennek és férfiatlannak gondolnám a párom ha hidegen hagyná őt az összes nő rajtam kívül.
2021. jan. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!