Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudok a páromban bízni?
A problémám, hogy nehezen bízok meg benne. Félek, hogy megcsalna és nem mondaná el. Sokszor megkaptam, hogy aki meg akar csalni, az meg is fog, ezt el is fogadtam, megértettem, de attól félek, hogy nem vallaná be, a hátam mögött történne. Nem élünk együtt, mindennap beszélünk, de minden percéről nyilvánvalóan nem is tudok.
Hogyan tudnám ezt a gondolatot elengedni?
Mondd meg neki, hogy arra vagy Te, hogy VELED szórakozzon és ne az exével. Ám ezt ne veszekedve, hanem csendben közöld vele, nehogy olajat önts a tűzre és kérjed meg őt, hogy se az exével, se mással ne szórakozzon rajtad kívül, ill. udvariasan közölje, hogy valamilyen oknál fogva ír levelet egy olyan nőnek, akit még nem ismersz. És közölje a témát (ne ragaszkodj a tartalmához, nehogy megalázásnak, uralkodásnak vélje.
Ffi.
Köszönöm a tippet! :)
Ez már hónapokkal ezelőtt történt, azóta nincs jele, hogy beszélnének. Én pedig nem vagyok olyan típus, hogy akár ezek után kötelezzem, hogy adja meg a jelszavát, had ellenőrizzem.
Ezzel a magyarázatoddal már másképp látom én is. Viccből (hogy ezt lássa is rajtad) azért megkérdezheted NAGYON RITKÁN ÉS NEM ÖRÖKKÉ, hogy kivel levelezget ilyen serényen. A válaszából majd következtethetsz, hogy hónapok múlva még felteheted, vagy ne tedd fel ezt a kérdést neki.
Ffi.
#8,
elhiszem, hogy Te senkiben sem bízol (szüleidben, testvéreidben, élettársadban, gyerekeidben...), de benned se bízzon meg senki (senkid)?
#7-es, köszi, ez tetszik. :)
#8, hát igen, valamilyen szinten ez így van. Már biztosan okoztam életem során én is csalódást olyannak, aki bízott bennem. De bizalom nélkül nem lehet leélni az életünket, legyen az barátság, párkapcsolat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!