Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nem tudok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok a páromban bízni?

Figyelt kérdés

A problémám, hogy nehezen bízok meg benne. Félek, hogy megcsalna és nem mondaná el. Sokszor megkaptam, hogy aki meg akar csalni, az meg is fog, ezt el is fogadtam, megértettem, de attól félek, hogy nem vallaná be, a hátam mögött történne. Nem élünk együtt, mindennap beszélünk, de minden percéről nyilvánvalóan nem is tudok.

Hogyan tudnám ezt a gondolatot elengedni?

2021. jan. 24. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Van ra alapod hogy megcsalna ? Vagy csak egy erzes ?
2021. jan. 24. 11:34
 2/19 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, nemrég tartotta az exével a kapcsolatot, akivel 4 éve nincsenek együtt, ezt el is titkolta, egyszer használtam a laptopját és a Facebook meg volt nyitva, jelezte felül, hogy XY üzenetet küldött és mivel a lány neve nem túl gyakori, megnyitottam és megláttam a beszélgetést. Ez okozott bennem egy akkora bizonytalanságot, ami miatt félelem van bennem.
2021. jan. 24. 11:40
 3/19 anonim ***** válasza:
65%
Kérdezd meg a fiút, hogy mi lenne ez a levelezés az exével. Azt is kérdezd meg, hogy meg akarja a bizalmadat rendíteni. Fölöslegesen azért ne féltékenykedj.
2021. jan. 24. 11:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta, csak szórakozás volt. Ennek ellenére bennem van, hogy mi van, ha nem csak az volt.
2021. jan. 24. 11:49
 5/19 anonim ***** válasza:
54%

Mondd meg neki, hogy arra vagy Te, hogy VELED szórakozzon és ne az exével. Ám ezt ne veszekedve, hanem csendben közöld vele, nehogy olajat önts a tűzre és kérjed meg őt, hogy se az exével, se mással ne szórakozzon rajtad kívül, ill. udvariasan közölje, hogy valamilyen oknál fogva ír levelet egy olyan nőnek, akit még nem ismersz. És közölje a témát (ne ragaszkodj a tartalmához, nehogy megalázásnak, uralkodásnak vélje.

Ffi.

2021. jan. 24. 12:11
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet! :)

Ez már hónapokkal ezelőtt történt, azóta nincs jele, hogy beszélnének. Én pedig nem vagyok olyan típus, hogy akár ezek után kötelezzem, hogy adja meg a jelszavát, had ellenőrizzem.

2021. jan. 24. 12:14
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

Ezzel a magyarázatoddal már másképp látom én is. Viccből (hogy ezt lássa is rajtad) azért megkérdezheted NAGYON RITKÁN ÉS NEM ÖRÖKKÉ, hogy kivel levelezget ilyen serényen. A válaszából majd következtethetsz, hogy hónapok múlva még felteheted, vagy ne tedd fel ezt a kérdést neki.

Ffi.

2021. jan. 24. 12:23
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
SOHA, nem szabad megbízni az életben senkiben!
2021. jan. 24. 12:23
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

#8,

elhiszem, hogy Te senkiben sem bízol (szüleidben, testvéreidben, élettársadban, gyerekeidben...), de benned se bízzon meg senki (senkid)?

2021. jan. 24. 12:35
 10/19 A kérdező kommentje:

#7-es, köszi, ez tetszik. :)

#8, hát igen, valamilyen szinten ez így van. Már biztosan okoztam életem során én is csalódást olyannak, aki bízott bennem. De bizalom nélkül nem lehet leélni az életünket, legyen az barátság, párkapcsolat, stb.

2021. jan. 24. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!