Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg a páromban? Lent
Sziasztok
Egy 4 hónapos kapcsolatról van szó amiben már az eleje óta vannak furcsaságok bár lehet én képzelem be és félek ezzel annyira megmérgezem ezt az egészet, hogy elveszítem.
Érezteti velem, hogy szeret és nem is szoktam feleslegesen féltékenykedni de amikor úgy érzem okom van rá hangot adok a dolgoknak.
Fb-on nincs közzé téve rólunk semmi, sem kép, sem kapcsolati státusz. Kb 1 hónapja tettem ki az idővonalára egy idézetet azt most elrejtette amit úgy akart "eltusolni", hogy akkor tegyük, ki hogy kapcsolatban vagyunk és készítsünk fotót is..ma pedig azzal jött, hogy inkább törli a profilját.Telefonját egyáltalán nem veszi elő ha együtt vagyunk,ha nem vagyok ott és élő is veszi amikor oda lépek rögtön lezárja.. Fura, nem tudom megmagyarázni de egyszerűen azt érzem valami nem stimmel. Ilyen és ehhez hasonló apróságokról van szó egyébként. Lehet abból fakad a bizalmatlanságom, hogy előző párom többször is megcsalt?
Tudom egy elviselhetetlen hisztis libának tűnök de igazából most az érdekelne, hogy hogyan tudnám félre tenni ezeket a dolgokat és élvezni a kapcsolatot?
A szüleinek már be mutatott, többször is voltam nála, lakás kulcsa sokszor napokra is nálam van ha a szüleinél alszik(nincs neki másik). Szeretem őt és nem szeretném elveszíteni, bízni akarok benne.
Ezzel kapcsolatos tapasztalataitok ha vannak érdekelnének, köszönöm.
23/L
Félsz, hogy elveszíted, ezért nem mersz rákérdezni.... Pedig őszintén meg kellene kérdezned, ezeknek mi az oka. Lehet, hogy semmi, ő egyszerűen csak ilyen, de egy normális párkapcsolatban tudni kell ezekről beszélni.
Ha pedig más oka van rá, akkor így is-úgy is elveszíted, jobb ezt időben tisztázni.
Én is mindig elrakom a telefonom ha barátom odalép hozzám és nem azért, mert rejtegetek valamit, hanem mert olyankor inkább adok neki egy puszit, vagy megölelem, nem a telóval foglalkozok. Ettől függetlenül sokszor nyomkodom amúgy előtte, akár mellette fekve is, nincs semmi titkolnivalóm.
Az ilyen egymás profiljára idézet kirakás dolog amúgy a világból kiüldözne, totál tinis dolognak tartom, küldje el privátban, miért kell kiraknia nyilvánosan? Rengeteg olyan párt (sőt, jegyeseket!! is) ismerek, akiknél se kapcsolat, se közös kép, konkrétan semmi nincs kint róluk és évek óta nagyon jó kapcsolatban élnek, közös lakás stb.
Ez a gond a mai társadalommal, olyan szinten behálózta az életünket a szociális média és a közösségi oldalak, hogy azt hisszük ezek prioritások. Anno se mutogatták magukat az emberek, mégis szülők-nagyszülők évtizedek óta együtt vannak, most ez miért nem lehet így? Miért kell minden áron mutogatni?
Persze mindenki más, érdemes mindig kompromisszumra törekedni, de nem kell rögtön az ördögöt a falra festeni, hogy biztos gond van. Lehet barátodnak szimplán nem fontosak ezek a dolgok és ennyi, ezt tiszteletben kell tartanod. Ha neked viszont mindenáron szükségesek ezek, akkor jussatok vmi közös nevezőre, pl rakjátok ki hogy kapcsolatban és kész. Bár ez nem tudom miképp viszi előre a kapcsolatot, semmi pluszt nem tesz hozzá... Ez inkább úgy hangzik, hogy önbizalomhiányos vagy és szeretnéd ha a barátod ismerősei látnák, hogy ő foglalt, hogy tudják ő a tied. Becsüld már magad többre. Akkor is megcsalhat amúgy, ha van 500 közös képetek. Legyél inkább egy normális, megbízható, szabad teret hagyó barátnő, aki mellől nem akar lelépni.
22L
Én sem tartom fontosnak, hogy kiteregessük az életünket oda, ezt ő hozta fel magától, hogy tegyük akkor ki amit ugye aztán szerintem átgondolt és inkább le törölné magát..
Semmiben nem jelölöm meg és nem pakolgatok ki dolgokat, ez az egyetlen kép/idézet volt ami eddig nem zavarta aztán egyik napról a másikra.. Azt mondta nem tudja mi történt vele ő nem nyúlt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!