Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elehet hinni?
Figyelt kérdés
Barátnőm szólt, hogy látta társkeresön, a páromat, eleinte tagadta azzal jött hogy ő aztán nincs fent ez hazugság és volt hogy már máskor is hazudtak ő róla a barátnőim csak hogy nekünk kavarjanak be, és amikor meg mutattam hogy most nem csak szavak vannak, hanem van egy képmetszős bizonyítékom erről, akkor meg már azzal jött hogy csak amiatt hogy meg nézze én fel mentem-e mellette ilyen helyekre és csak szétnézett és azért töltötte ki az adatlapot mert muszáj volt hogy használni tudja, de már be rakta törlésre a profilját, de nem törölte őt a rendszer valamiért.#hazugság#ki magyarázás#tagadás#átverés
2021. jan. 20. 21:55
21/21 anonim válasza:
Jólvan, nem kellene bántani a kérdezőt. Naiv volt igen, de a történetben a volt pasija egy gennyláda, nem a kérdező ezért a hibás.
Mindenki a saját kárán, tapasztalataiból tanul. Majd legközelebb óvatosabb, okosabb lesz.
Jól tetted, hogy szakítottál.
Gondold át, milyen jelei voltak, mert biztos, hogy furcsábban viselkedett. Vondd le a tanulságokat és legközelebb már magadtól felismered, ha valami sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!