Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elehet hinni?
Te is tudod mit lehet tenni.
Kirakod és nem hagyod hogy alázzon, vagy úgy teszel mihtha nem tudnál róla,hogy mással is dug.
Te döntesz.
Akkor már csak az utolsó lépés van hátra a felnőtt élethez.
A kavaró, nektek keresztbetevő barátnőket kell kirúgnod, akik pont annyira gázosak, és gyerekesek, mint az expasid.
Nem a gyerekességről van szó
Hanem felnőtt nő létedre nem tudod eldönteni, h hülyének néznek v sem és várod h ki mit irjon.
Ennél egyértelműbb nem is lehetett volna a dolog
Sok felnőtt van rajtam kívül akiket ismerek, akik hasonló döntés képtelenek mint én. És mível egykeként nőttem fel,és sokszor kerültem olyan helyzetben ahol döntéseket kellett hoznom így rájöttem hogy igen sok mindenben döntésképtelen vagyok.
És mi van ha én azt gondolom valamiről, hogy hülyének vagyok nézve, de valójában mégse? Szóval azért jó kikérni mások tanácsát, mert abban nincs semmi hogy meg tudjam hogy annak vagyok nézve vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!