Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a barátom jobban akarja az összeköltözést és a családalapítást mint engem?
Figyelt kérdés
27 éves, fiatal a kapunyitási pánikhoz?2021. jan. 20. 13:46
11/21 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy engem is szeret, de gyereket jobban akar. Hanem, hogy bárkivel összejönne aki kinéz valahogy, meg tud szülni
2021. jan. 22. 09:51
12/21 anonim válasza:
Szar érzés, mi? Hogy nem kifejezetten TE kellesz neki, hanem bárki megteszi maga mellé aki ezeket tudja hozni magával.
13/21 anonim válasza:
Nekem a nagy sietség mindig gyanús volt. Hallgass a megérzésedre!
40/N
14/21 anonim válasza:
Én mindig kiszűrtem az ilyeneket! Arra próbálj visszaemlékezni, hogy az első pár találkozás idején megkérdezte-e, hogy hány gyereket akarsz. Ha igen, akkor nagyon gyanús! Ez nem függ a kortól, nekem volt 22 éves randipartnerem is, aki az első randin ezt már nagyon fontosnak tartotta megbeszélni!
15/21 anonim válasza:
Ez miért szűrő utolsó? Tanulva az eddigiekből most már nekem is célom lesz tisztázni ezt a témát az elején. Ha ebben eltérünk, nincs is értelme jobban belebonyolódni.
(Igaz hogy az exemnek is így mondtam hogy én nem fogok szülni és 3 évvel később meg jött a nyomasztás hogy "mégiscsak jó lenne egy baba", szóval még ez se garancia semmire...
16/21 anonim válasza:
Gondolkozz már. Azért akar gyereket meg családot mert szeret téged és komolyan gondolja. Az ember nyilván azzal akar családot alapítani akit szeret. Nem is értelek ezen mit problémázol. Nem hogy örülnél neki.Én a te hejedbe boldog lennék.
17/21 anonim válasza:
16 pont erről van szó, hogy a pali nem a kérdezővel akar gyereket, hanem úgy általánosságban gyereket akar és bárkivel képes összeállni emiatt. Jelen esetben a kérdezővel, de ha a kérdező pár éven belül még nem akar akkor gondolkodás nélkül szakít vele.
18/21 anonim válasza:
Hàt sokan igy vannak vele ha gyereket akarnak nem szaroznak :D (tesom se cifrazta alig jàrtak mèg de ha gyereket akar jo lesz. Nem tartott sokà..
Mondjuk jobb fiatalon szulni meg se erezte kb a terhesseget a 15 evvel kesobbinel meg vègig nyűglodott..
Benyögnèd neki hogy mèg nem akarsz gyereket 3 evig vajon szakitana e?
19/21 anonim válasza:
Amúgy a legtöbben (főleg pasik közül) akkor állapodnak meg, amikor átkattan a kapcsoló a fejükben, hogy akkor most letelepedés, a komolynál is komolyabb kapcsolat (tehát nem annyi, hogy 1-2-3 év monogám járás, hanem ennél hosszabbtávú tervek). Az első 2-3 nőből választ, akivel az átkattanás után megismerkedik. Aszerint, hogy kivel lehet tervezni, mert a terv a fontos már, és a partner alkalmassága arra, nem a konkrét személyisége, egyénisége. Csak, hogy megegyeznek a hosszútávú terveik (ugyanott akarnak-e lakni, azonos tervezett gyerekszám, normális, kibírható család, nevelési módszerek, konfliktuskezelés stb.) Ez amúgy evolúciósan teljesen rendben van, de nagyon illúzióromboló tud lenni nőként, hogy ilyenkor bárkit elfogadnak, aki kb. jó, kb. rendben van, és megfelel a célnak, normális, rendes, kedves. Ilyenkor már lejjebb adnak az igényekből a nők és a férfiak is és nem a nagy, igazi, mindent elsöprő szenvedélyt meg szerelmet keresik. Én is úgy látom, hogy olyan 27-32 között kattan át ez a kapcsoló manapság leggyakrabban a pasiknál, úgyhogy elképzelhető, kérdező, hogy ez történt. De gondolj arra, hogy az élet nem lányregény, ahol elfutunk a naplementébe... nem olyan rossz ez, ha te is ezt akarod. Tudom, hogy nem hangzik olyan jól, mint a romantikus filmekben, de hahó, ez itt a valóság! Nekem volt nagy szerelem, aztán most szenvedek, hogy nem egyeznek a terveink... úgyhogy nem (csak) ettől függ a boldogság. A házasság egy életforma, együttélés, így az életstílusnak kell hasonlónak lennie és összecsiszolódnia, ez az ami 10 éves kapcsolatoknál igazán számít, nem az apróságok.
20/21 A kérdező kommentje:
Csak én nem akarom.
2021. jan. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!