Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés után mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után mennyi idő után jöttek ki a nézeteltérések?

Figyelt kérdés
Gyorsan kóltöztünk össze (3 hónap utan) a virus miatt.
2021. jan. 18. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

2-es, én vagyok a "kontroll mániás". De nem vagyok az, csak praktikussági okokból javasoltam pl a magunk után elmosogatást, mert mivel mind a ketten anyukáinkkal éltünk, így pl a párom után reggel az anyukája mosogatott el.

Én meg ilyenekre nem érek rá reggel, és párom sem, mivel ő 6-ra, én 7-re megyek dolgozni.

Délután meg sokkal jobb egymással foglalkozni, mint a két napja tornyosuló mosogatással.

De van ami a páromat borította ki, ami nekem fel sem tűnt, mivel volt saját fürdőszobám, így senkit nem érdekelt ha hajcsomók voltak a kagylón, össze szedtem amikor összeszedtem.

De amikor többször is ráfutott a kilónyi hajcsomóra így megkért, hogy legyek oly kedves elfáradni a kukáig és dobjam ki.

Vagy pl én otthon mindig az szoba ajtó mellé raktam a hátizsákomat, de a közös otthonunkban éjszaka mindig felrúgta a párom. És a sokadik ilyen után szintén megkért, hogy ne az ajtó mellé rakjam. De mivel kb 15 évnyi megszokás volt ebben a mozdulatban, sokszor ismételte magát, mire rögzült az új szokás.

Ugyanúgy, ahogyan az is, hogy egy hosszabb fürdés előtt jobb megkérdezni a másikat, hogy kell-e kakilnia, mivel egy helyen van a fürdő és a wc, és kakilni nem szeretnénk egymás orra előtt.

Amig anyukáinkkal éltünk ilyen kérdés meg sem fogalmazódott bennünk, mivel volt saját wécénk.

Szerintem ez nem kontroll mánia, csupán két ember törekvése a kényelmes együttélésre.

2021. jan. 18. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:

#11,

nagyon helyesen csináljátok! Valamit szóvá tenni lehet szép szóval, kéréssel, figyelmeztetéssel, de lehet letámadással is. Mindkét formából érteni kell, de jobb az első variáció, mert nincs belőle veszekedés.

2021. jan. 19. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb két hónap után költöztünk össze.

Nézeteltérések időnként vannak, néha vitatkozunk is, sőt volt, hogy már rendesen össze is vesztünk, de ez ezzel jár.

- ha összekapunk, általában elvonulunk, ő játszik, én a novellámmal foglalkozom, aztán amikor kicsit lehiggadtunk, leülünk és normálisan megbeszéljük, mi történt.

- sosem fekszünk le haraggal

- el sem megyünk úgy otthonról hogy épp fasírtban vagyunk, mert mi van, ha pont halálra gázol az autó és akkor az utolsó perceinket veszekedéssel töltöttük

4,5 éve együtt. Komoly, igazán durva indok, kofliktus, amiért szétmennénk, nincs.

2021. jan. 20. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:

#13,

maradjatok meg ilyennek.

Minden jót!

2021. jan. 20. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!