Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolga valakinek konfliktus kerülő emberrel? A barátnomre teljesen stimmel ez a tulajdonság, régóta várta hogy összejöjjünk minden rendben volt eddig aztán az első nézeteltérés után teljesen befordult + munkahelyen is gondjai voltak,
1-es vagyok. Az én párom minden munkahelyi dolgáról beszél, ezzel nincs gond. A magánéletünkről nem beszél, ha valami akadályba ütközünk hiába mondom el Neki, kérdezem, véleményt mondok, nem és nem reagál, teljesen bezár.Én meg rongyosra beszélem a szám. Visszamenőlegesen is szembesítem,hogy amennyiben átbeszéltük volna egyszerűbben megoldhattunk volna bármit, elismeri, de ennyi.
Tudja,hogy beszélni kellene, mégsem teszi, se velem, se a családjával.
Pl. már eleve ott kezdődött,hogy a kapcsolatunkról nem beszélt a szülőkkel. Egyszerűen nem volt téma. És a szülők sem kérdezték,hogy akkor most mi van köztünk. Ez azért érdekes mert kollégák voltunk, és ez alakult át kapcsolattá. A családja tudja,hogy egy párt alkotunk, de mivel otthon nem beszél rólam, így olyan mintha nem is lennék benne az életében.
A másik...számtalanszor nullára futott emiatt a kapcsolatunk.Ezt el is mondtam Neki. Megkérdeztem,hogy nem érzi,hogy nem működik köztünk?De, érzi, csak nem akarja mondani. Homokba dugja a fejét. Legalábbis olyan mintha ezt tenné. De pontosan lát/tud/érez mindent, csak nem beszél róla.
Számtalan alap problémát tudnék sorolni amibe ütköztünk. Egyébként jól megvagyunk, de sokszor pont ilyen helyzetek miatt úgy érzem,hogy régen le kellett volna zárni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!